keskiviikko 10. syyskuuta 2014

HuppupyyheSuperhelppo ja nopea valmisteinen pyyhe. Reissuun sopivan ohut joustofroteesta, vie vähän tilaa matkalaukusta tai rantakassista. Ja kuivuukin tavallista froteepyyhettä nopeammin. 


Resorikaitaleet huolittelemassa helmaa. 


Huppu on vuoritettu, imee vähän enemmän hiuksista vettä.


Ja mukava siihen on kääriytyäkin lämmittelemään uintien välissä.Kaava Suuri Käsityölehti 5-6/2014, ohjeesta poiketen pyöristin kulmat
Joustofrotee Kangas ja Sisustus In (missä on muuten harmiksi loppuunmyynti)
Raitatrikoo Eurokangas (hankittu 2000-luvun alkupuolella)
Ruskea resori Eurokangas

Syksyiset, lämpimät säät vaan jatkuvat. Muutamia syksyisempiä ompeluita olen aloitellut, mutta vielä olisi yksi reissuompelus esittelemättä. Joten jatketaan vielä tämä viikko Kreetan tunnelmilla :).

Syksyisiä terveisiä!

12 kommenttia:

 1. No tää on just sellanen mikä pitäisi väkertää itsekin lapsille. Kylpytakit on niiiin epäkäytännöllisiä :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotioloihin suunnittelin tekeväni vanhoista kylpypyyhkeistä tilkkutekniikalla tällaisen, mutta tiedä häntä ehtiikö :D. Kiitos Jannica!

   Poista
 2. Varmasti tosi ihana käyttää! Mukavan näköinen kaava ja minusta on oikein ihanaa nähdä näitä aurinkoisia maisemia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksi Pizzicato! Poika kyllä tykkäsi tästä, on niin helppo pukea ja riisua.

   Poista
 3. Ihana syvä väri! Lapsilla nämä huppupyyhkeet ovat kyllä ihan parhaita - niin reissussa kuin kotona - , meiltäkin niitä löytyy useampi kappale :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei olekaan kotona näitä, poika sai kylpytakkeja joululahjaksi. Jannicalle tuossa jo kirjoitin, että suunnittelin tekeväni kotikäyttöön tilkkutekniikalla vastaavan...Mutta mutta...aika! Kiitos Krista!

   Poista
 4. Aivan mahtava malli ! Meilläkin on jotain vanhoja äitiyspakkauksen viittapyyhkeitä vieläkin käytössä, vaikka ovat jo aika pieniä kooltaan:) Pitääpä tarkistaa löytyykö minulta tuo lehti, kun jossain vaiheessa laitoin tilauksen tauolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kanneli! Tässä oli minun mielestä aika suuri pääntie, kun yhden koon kaava oli. Minä en sitä muuttanut, laitoin framilonia pääntielle ommellessani huppua kiinni. Vähän sain pienennettyä sitä sillä. Näitä huppupyyhkeitä olisi kyllä helppo tehdä lisääkin.

   Poista
 5. Huppupyyhkeet on kyllä ihanan käytännöllisiä! Meilläkin on Ikean malleja käytössä.... Ja näitä kuvia katsellessa tulee ikävä kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, Ikeassakin on huppupyyhkeitä! En ole huomannut itse, pitääkin vilkaista millaisia siellä on tarjolla. Joskus on järkevämpää ostaa valmista ;). Kiitos Mandariinimania!

   Poista
 6. Tyylikäs! Hyvin käy tuo raitavuori huppuun, piristää mukavasti. :) Minulla oli lapsena huppupyyhe ja tykkäsin siitä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Olisihan se ollut pojalle vielä hienompi, jos olisi väsännyt applikointia tai muita kuvia. Mutta onneksi ei vaatinut niitä ;).

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).