maanantai 22. syyskuuta 2014

Arvonta päättynyt - Voita toiveidesi farkkulaukku: arvonta 22.09. - 14.10.2014!

Arvonta on päättynyt

Hitaana tuumailijana aloitin blogin parin vuoden pohtimisen jälkeen tasan vuosi sitten. Kaikki lähti liikkeelle farkkulaukuista (<-klik). Tästä tulikin mukava harrastus, joka tempaisi mukaansa. Kerrankin kaikki (tai ainakin melkein, aika paljon on jäänyt bloggaamattakin) valmistuneet käsityöt löytää jostakin yhdestä paikasta helposti. Olen saanut tutustua ihaniin ja taitaviin ihmisiin blogien kautta, oppinut heiltä uusia asioita ja saanut loistavia ideoita. Kiitoksia teille kaikille siellä! Tein myös blogin 1-vuotispäivän kunniaksi koosteen tehdyistä töistäni. Idean koosteeseen sain ihanan Kristan Helmoja ja hepeneitä-blogista (klik). Vuoden 2013 valmistuneet löydät täältä (<-klik) ja vuoden 2014 tähän asti valmistuneet täältä (<-klik). Tuntui ihmeelliselle huomata, miten paljon sitä on tehnytkään. Kuvia katsoessa huomasi myös kehittyneensä, ainakin kuvat ovat hitusen parantuneet blogin ensimmäisistä postauksista. 
Sitten siihen arvontaan. Tällä kertaa vedetään ihan yllätysarvonta! Voittona on farkkulaukku, joko käsilaukku mallinen tai kassi. Alla olevista farkuista voit valita mieleisesi ja esittää jonkin toiveen laukun ulkonäöstä/tyylistä. Aiemmin tekemiäni laukkuja voitte kurkata täältä (<-klik) ja täältä (<-klik) koosteista. Lopullisen laukun teen sitten voittajalle hänen valitsemastaan farkusta, tietenkin omaan tapaani :). Laukku valmistuu oman aikatauluni mukaan arvonnan jälkeen, ilmoitan siitä voittajalle.

Vaihtoehtoina laukkujen pohjaksi on kolme, valitse näistä mieleisesi ja kerro toiveesi. Minä toteutan ne saatavilla olevien materiaalien, taitojeni ja ideoitteni pohjalta.


Vaihtoehto numero 1.

Vaihtoehto numero 2.

Vaihtoehto numero 3.


Arvonnan säännöt ovat varmaan monelle tutut:

1 arvan saat kommentoimalla tätä postausta ja mainitsemalla toivomasi farkkujen numeron. Anonyymeiltä toivon sähköpostiosoitetta tai selkeää nimimerkkiä

2 arpaa saat kommentoimalla postausta ja kertomalla toivomasi farkkujen numeron sekä olemalla blogin lukija. Lukijaksi tietenkin voi liittyä myös arvonnan aikana. Olette kaikki tervetulleita seuraamaan blogiani :).

3 arpaa saat kommentoimalla postausta, kertomalla farkkujen numeron, olemalla lukija sekä linkittämällä alla olevan kuvan omaan blogiinsa.
Arvon vielä yhden farkkulaukun lisäksi kaikkien vastanneiden kesken pienen yllätyspalkinnon. Arvonta-aika alkaa tänään 22.9 ja päättyy 14.10.2014. Arvonta suoritetaan 15.10.2014 ja voittaja julkistetaan täällä blogissa mahdollisimman pian. 


Arpaonnea kaikille!

36 kommenttia:

 1. Onnittelut ensinnäkin ihanalle blogillesi. Olet luova ja taitava tekijä :) Ja niin lämpimillä ajatuksilla ilahdutat kommentoidessasi :) Osallistun kolmella arvalla upeaan arvontaan. Valitsen farkkunumero kolmosen ja vaikkapa kassimuotoisena.

  VastaaPoista
 2. Osallistun kolmella arvalla ja valitsen farkut numero 3. Jos voitto osuisi kohdalle, toivon itselleni reilunkokoista käsilaukkua, johon mahtuu kaikki "tarpeellinen". Yksityiskohdissa annan vapaat kädet ideoida, olet niin taitava että lopputulos on varmasti upea. Onnea blogillesi ja monta monta vuotta lisää! Paljon olet jo ehtinytkin. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea blogille :) Sie aina niin kovin piristät kannustuksillasi <3 Kahdella arvalla olen mukana, ja kolmosfarkuista iltalaukku olisi ihana!

  VastaaPoista
 4. Arvalla mukana, materiaalina mieluusti farkkunro 3 ja käsilaukkutyylinen toteutus olisi mieleen.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 5. No kolmella tietysti mukana. Toivomme farkuista numero kaksi nuorelle neidolle sopivaa käsilaukkumaista toteutusta :) Ja hei ihan mahtavaa, että olet saanut tuollaisen koosteen tehtyä, täytyy joku ilta siihen syventyä ihan ajan kanssa! Paljon olet kyllä saanut aikaiseksi ja niin monenlaista, olet ihan multitaitava ja muutenkin ihana!

  VastaaPoista
 6. Onpas hauska palkinto! Kahdella arvalla mukana
  Farkut nro 2 ois kivaa laukkumatskua.
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea vuoden täyttävälle ihanalle blogillesi, sekä tietysti taitavalle ja luovalle naiselle sen takana! Kiitos myös siitä, että jaksat niin usein ilahduttaa muita kivoilla kommenteillasi! Palkinto on ihana. Kallistun niukasti vaihtoehto kakkosen puoleen. Siitä saisi varmasti ihanan pikkutytön laukun loihdittua :)

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea! Farkut nro 2 olisi suosikkini laukuksi =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Onnitttelut 1 vuotiaalle! Kolmella arvalla mukana hauskassa arvonnassa! Jos voitto napsahtaa, niin haluaisin kakkos vaihtoehdosta tytöille kassin. Sellaisen pikkutyttöjen kassin mihin saa sujautettua omia tavaroita ja aarteita mukaan mm. automatkoille. Meillä kun tytöt ovat melkoisia kassialmoja :)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut!
  Ja onpas ihanan hauska arvonta! Kahdella arvalla mukana. Farkut numero 2 miellyttäisivät minua eniten. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Kaksi arpaa ja farkut numero 2. vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Onnittelut oikein kivalle blogillesi! Ja kiitos kauniista kommenteistasi! Tänne on mukava palata katsomaan taitavia ompeluitasi. Kävinkin selaamassa tuota runsasta kuva-arkistoa läpi, ja kekseliäitä juttuja olet ommellut. Etenkin kierrätys ompelukset (kuten lasten lelukori vanhoista farkuista) oli kiinnostavia. Mukana kahdella arvalla. Jos voitan, toivoisin tyttömäistä kerhokassia vaaleanpunaisista farkuista :)

  VastaaPoista
 13. Taisit ensin käydä kommentoimassa blogisssani jotain farkkujuttuja ja sitä kautta löysin tieni tänne. Ja sen jälkeen vierailuja onkin kertynyt tiheään tahtiin, hyvästä syystä:) Kahdella arvalla olen mukana ja housuista numero kolme toiveena paljon tilaa ja taskuja!

  VastaaPoista
 14. Onnea ihanalle blogillesi! <3
  Kolmella arvalla mukana! :) Farkuista numero kolme olisi kiva nähdä ideointisi tulos.

  VastaaPoista
 15. Onnea, ihanaa, että olet arvonnan järjestänyt. Vaihtoehto kolme, olen lukija ja kohta on kuva blogissa= kolme arpaa

  VastaaPoista
 16. Onnea! Kahdella arvalla osallistun. Meillä olisi tarvetta kassille, johon mahtuisi pojan luistimet, kankaaksi sopisi nro 1 tai nro 3. Sellainen kassi on ollut tarkoitus tehdä itse, mutta...taidan enemmän haaveksia mitä kaikkea pitäisi ommella kuin mitä tulen toteuttaneeksi.

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla lähden tavoittelemaan upeaa farkkulakkua kuva nro.3. farkuista. Katselin noita aiemmin tekemiäsi ja sellanen lahkeista tehty kauppakassi oli eniten minun näköinen. Siihen kun sais sellasen hihnan että menis olan yli ja kivoja jemmataskuja. Liityin blogisi lukijaksi.

  VastaaPoista
 18. Kolmella arvalla mukana. Ihana blogi sinulla, olet taitava tekijä! Farkut nro 2 on valintani ja jos arpaonni suosii tyttärentyttäreni (4½v.) saa iki oman farkkukassin <3

  VastaaPoista
 19. Olipas kiva löytää blogisi:)
  Mukana yhdellä ja valitsen pinkit farkut, joista toiveena olisi esimurkkuikäisen kassi shoppailureissulle ;D

  VastaaPoista
 20. Kolmella arvalla mukana! Farkkuvalinta kapsahtaa numeroon 3. :)

  VastaaPoista
 21. Yhdellä arvalla mukana! Farkuista numero 3. olisi kiva saada kirjasto/kauppakassi.
  -Nina-

  VastaaPoista
 22. Osallistun yhdellä arvalla. Valitsen farkut nro 3 :)
  dinaer@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Onnea 1-vuotiaalle ihanalle blogille!
  Kahdella arvalla mukana, farkut numero kolme taitaisi olla se minun juttu. Niin taitava olet että laukun suhteen ei ole toiveita, kaikki tekemäsi on minulle mieluisia :)

  VastaaPoista
 24. Mahtavia juttuja olet saanut aikaan, liityin mukaan seuraamaan (ja keräämään ideoita :)) uutena lukijana.
  Kahdella arvalla mukaan,
  vaaleanpunaiset farkut ja kassitoiveena reilumman kokoinen olkalaukku/kauppakassi :)

  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Onnea vuosikkaalle! 2 arvalla mukana ja kolmansista farkuista minäkin toivoisin jämerää, muuteman maitopurkin hyvin nielaisevaa kauppakaveria :)

  VastaaPoista
 26. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Uutena lukijana kahdella arvalla mukaan. Arpaonnen suosiessa kolmosvaihtoehdosta kassi/laukku jossa kulkisi vauvan vaipat ja vaihtovaatteet kätevästi mukana..

  VastaaPoista
 27. Onnittelut bloginpitäjälle! Osallistun kahdella arvalla arvontaan ja toivoisin farkuista nro 2 jonkinlaisen ihanan käsilaukun pikkutytölleni (4v.) e1101012@edu.vamk.fi

  VastaaPoista
 28. Onnea!
  Olen uusi lukija, mukana kahdella arvalla.
  Farkuista nro kolme toivoisin hiukan isompaa kassia, mahdollisesti vetoketjulla suljettavaa joka menisi kauppakassista vaikkapa :)
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 29. Farkut nro 3, kauppa- tai kirjastokassi, olisi kiva.
  Mukava, kun olisi jollain tavalla suljettava kassi, ettei ihan avoin.
  1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Osallistun yhdellä arvalla kivaan arvontaan.
  Pienelle tytölle joku käsilaukkutyyppinen farkuista nro 1.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 31. Yksi arpa minulle, kiitos! Vaihtoehdosta nro 3 toivoisin vetoketjulla tm. suljettavaa kassia, jonne mahtuisi esim. lapsen hoitotarvikkeita.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 32. Onnittelut blogille. Kisaan vaihtoehdosta 3 mahdollisimman isoa kassia, mieluusti vieläpä vetskarilla suljettavaa... yksi arpalipuke, kiitos.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 33. Satuin löytämään blogisi vasta hetki sitten ja unohduin lueskelemaan. Paljon kivoja juttuja löytyi ja paljon luettavaa jäikin vielä. Mulla olis juuri nyt käsilaukun tarve, kun vanha sanoi sopimuksensa irti enkä itse ole saanut aikaiseksi uutta tehdä. Farkuista nro kaksi saisi hauskan värisen ainakin ;)
  Niin ja kahdella arvalla mukana, liityin jo lukijaksikin :)

  VastaaPoista
 34. Vielä viime hetkillä mukaan arvontaan kahdella arvalla. Mieluisin laukku olisi paloista koostettu kassi ja materiaalit 3. Uskomatonta, miten vasta nyt löysin tämän blogin, vaikka itse olet ahkerasti omaa blogiani kommentoinut. Kiitos sinulle! Tutustun blogiisi paremmin, kun kotiudumme lomareissulta.

  VastaaPoista
 35. Yksi arpa!1 vaihtoehto.Taskuja siinä voisi olla mukana,hyvä vetskari,jotakin trendiä ja omaa luomustasi ja vähän vahvikkeita(ettei oo löysä pussukka). samikoskinen@wippies.fi

  VastaaPoista
 36. Ihana arvonta! Miten minä nyt vasta huomasin? Paljon onnea1-vuotiaalle blogille! Kahdella arvalla mukana ja farkkuista nro 3 iso kassi olisi ihana :)

  VastaaPoista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).