maanantai 7. lokakuuta 2013

Kukkuluuruu!Missäs ne Martti ja Holly piileskelevät? Ja mitä ihmettä tapahtui kaikkien niiden farkkujen lahkeille, joista ensimmäisen postauksen laukkuja syntyi? Vastaukset selviävät seuraavista kuvista...
Pohjaan on avattu kahden lahkeen sisäsaumat ja ommeltu ne yhteen. Reunoihin ompelin lahkeita pötkönä, sen kummemmin niitä avaamatta tai purkamatta. Ylijääneet takataskut olivat loistavia pikkuautoille. Ne tikkasin reunalahkeisiin ennen reunan ompelua pohjaan kiinni.Helppo ja paljon pikkuautoja sisään vetevä kori oli syntynyt! Kuten kuvasta näkyy, näitä kulkupelejä riittää!

Korista saa halutessaan tukevamman pujottamalla esimerkiksi pahvia reunoihin ja pohjaan tukemaan. Tässä korissa en käyttänyt tukikankaita enkä pahvia, ja tämä on mielestäni aika hauska näin lötkönäkin. 


Koska tietyömaat ovat pojalle suuri mielenkiinnon kohde, täytyy äidin blogista tietenkin löytyä sopiva liikennemerkki.

Vielä jäi lahkeita yli lelukorin jälkeenkin. Joten tadaa!


Pikafarkut. Kaava oma, koko n.120.

Tämän helpompaa ei farkkujen ompelu ehkä olekaan. Farkkujen lahkeista säästyi sivusauma, siihen päälle tikkasin takataskut. Sisäsauman ja haarasauman ompelu, kuminauhakujat vyötärölle ja lahkeensuihin. Rennot ja mukavat farkut pojalle. Näitä aikuisten farkuista tehtyjä lasten farkkuja onkin blogimaailmassa näkynyt erilaisina versioina.

Jokohan minulta olisi loppunut farkkuaiheet? Se nähdään...4 kommenttia:

 1. Voi kun kiva farkku-kori! Itse tykkään myös paljon farkuista ja niiden tuunailusta! Tämä taitaa olla uudehko blogi, kirjauduinpa ensimmäiseksi lukijaksesi!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Ja tervetuloa, olet todellakin ensimmäinen lukija! Yhteisöllisyyteen ja ideoiden jakamiseen blogit ovat mainioita. Itse ainakin toivon kovasti, että omista ideoista joku saa jotain itselleenkin.

  VastaaPoista
 3. Huippuhieno lelukori! Ja upeat on housutkin. Miekin tykkään ommella vanhoista farkuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Farkku on kyllä mukavaa ommeltavaa, ja kierrätettynäkin on vielä erittäin käyttökelpoista.

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).