torstai 10. heinäkuuta 2014

Kauluspaidasta pojalle, jälleenItseasiassa tämä asu oli melkein valmis jo kierrätyshaasteen aikana. Pääntielle puuttui vain halkion viimeistely. Vaikka sain viikonloppuna senkin tehtyä, tämä kuvaaminen on ollut aika jäissä. Ehkäpä se into sieltä palailee :).
Housuihin hyödynnetty kauluspaidasta sivusaumaan nappilista, tikkasin sen vain kiinni ja jätin lopun lahkeensuuhun saakka aukinaiseksi.
Taskun purin ja siirsin toiseen sivuun. Vyötäröllä - yllätys, yllätys - kuminauhaa!Paitaan käytin kauluspaidasta hihat. Rannekkeet on leikattu irti. Hauskat halkiot saa tällä tavalla valmiina paidan helmaan.Pääntien huolittelin jäännöspaloista tehdyllä kaitaleella, halkioon en nappeja laittanut, vaikka se olisikin tuonut kivaa lisäilmettä. Nyt vaan otti laiskuus napinläpen ompeluun.
  


Kankaat miehen vanhasta kauluspaidasta
Kaava omaHelteillä ei ole ompelukone laulanut. Vesisota ulkona on hauskaa jopa minustakin! Hauskoja kesähetkiä tähän päiväänne!

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva kesäasu! Kätevästi osaat hyödyntää vanhan vaatteen yksityiskohtia uuteen asuun. Ei kyllä hirveästi innosta istua ompelukoneen ääressä tällaisilla keleillä. Mielellään vaan nauttii ulkona olosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Meillä on vielä pihalla niin paljon tekemistä, kun joka kesä tulee keksittyä joku uusi kohde, mitä aloitamme väsäämään :). Multakuormakin odottaa pihalla levitystään. Vaikka luulimme jo saaneemme pihan suurinpiirtein kuntoon. Oma vikahan se on, kun ideoita pursuaa pihallakin :D.

   Poista
 2. Sun pitäisi kyllä saada joku tunnustus kauluspaitojen uusiokäytöstä! Hieno tuli tästäkin asusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kauluspaitoja valitettavasti on vieläkin kaappi pullollaan odottamassa jatkojalostusta. Kiitoksia Eerika!

   Poista
 3. Kivat sävyt asussa mutta nyt täytyy tunnustaa että jäin kovasti ihastelemaan tuota kuvissa vilahtavaa lipastoa :). Kuvien tunnelma miellyttää muutenkin kovasti, sinulla on ollut viime aikoina erityisen kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lipasto on lapsuuden kodistani peräisin. Isovanhempani ovat kyseinen sarjan ilmeisimmin hankkineet joskus. Meillä on samaa sarjaa pojan sänky ja minun työhuoneessa tuoli. Veljelläni on sarjan pyöreä ja neliskulmainen pöytä sekä toinen sänky varastossa, ne eivät meille sopineet. Lisäksi hän omistaa sarjan ihanan senkin, se kyllä on hänellä käytössä. Minua on aina viehättänyt tällaiset huonekalut :). Kiitoksia paljon Krista!

   Poista
 4. Ihana asu. <3 Nää sinun tuunaukset saa sormet syyhyämään ja innostaa kokeilemaan itsekin. Kirppikselle kauluspaitoja kaivelemaan siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SaarA! Kiva, jos joku saa inspiraation! Minä voisin varmaan perustaa pelkkien kauluspaitojen kirppiksen, sen verran niitä on kertynyt ihan vain mieheltä :D.

   Poista
 5. Voi, miten ihania kuvia! Ja taas kauluspaidan uskomattoman kekseliästä uusiokäyttöä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kovasti koettanut opetella kameran käyttöä. Se on vähän hepreaa vieläkin, aukkoja en ole vielä onnistunut sen kummemmin oppimaan, mutta koetan edes kuvakulmiin ja muihin kiinnittää huomion. Pikkuhiljaa sitä oppii. Kiitoksia Pizzicato!

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).