keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tunika/mekko vanhasta topistaBlogijumi. Kuvausjumi. Lomailua. Viinijuhlia. Epäonnistuneita ompeluita. Siinäpä ne syyt hiljaisuuteen blogin puolella. Tässä pikainen päivitys tunikasta tai mekosta. Riippuen käyttäjän pituudesta. Mekkonen on kuvattu 120 cm vaatekokoa käyttävällä lapsella. Tämä on menossa viemisiksi erääseen perheeseen, jonka tytön koosta en ollut ollenkaan varma.Käytin siis tähän mekkoon vanhaa äitini toppia sekä vanhasta t-paidasta leikattua kaitaletta pääntielle ja kädenteille. Housut kuuluvat toiseen settiin, josta tulossa ehkä postausta myöhemmin. Meillä ei ollut kuvaukseen sopivia housuja, joten käytimme sitten näitä.Kaava Ottobre 3/2014 8. Giant Apple ilman hihojaJospa tämä blogijumi ja sanainen arkkuni tästä avautuisi. Ja ennen kaikkea kuvausjumi. Valmiina olisi paljon vaatetta ja virkattuakin kuvausta odottamassa.

2 kommenttia:

  1. Kummallinen tämä blogi, kun hävittää kommentit jonnekin. Muutaman kerran on eri blogeissa käynyt niin. No, otetaanpa uudestaan:) Tosi kivanmallinen toppi. Pitää kurkistaa ehdottomasti tuo lehti. Olet valinnut tosi kivan pirteän värin kaitaleisiin. Sopii niin kivasti kuosin väreihin. Kyllä sitä välillä tahtoo jumittaa tämä bloggaaminenkin. Olet ollut kyllä niin ahkera ompelun saralla ja jaksanut päivittääkin työsi nopeasti. Kyllä jumi varmaan pian helpottaa :) Toivottavasti näin lukijan näkökulmasta <3 Mutta tee miten itsestäsi parhaimmalta tuntuu :) Leppoisia kesäpäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannut ihan saman, kommentit tosiaankin häviävät. En ymmärrä mikä ongelma taas on bloggerissa, kun vasta oli se lukulistan häviäminen :). Joskus jumittaa blogin päivittäminen, mutta kyllä tämä ohi menee. Tosin huomasin itse, että eihän tuossa ollut kuin 5 päivän tauko :D. Tuntui pitkälle itsestäni, kun tietysti valmista olisi ollut päivitettäväksi ja kuvattavaksi. Tuo kyseinen paitanen oli pakko kuvata ennen lahjoittamista :). Kiitoksia Kanneli, leppoisia kesäpäiviä sinullekin!

      Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).