torstai 2. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen koristeita (askartelua ja ompelua)



Söpöset pompom-pupuset tulivat Pinterestissä vastaan. Lankana Novitan Kelo. Nuppineulat silmiksi, pienet helmet nenäksi, huovutusvillasta neulahuovutetut tassut ja korvat.  
Poika innostui askarteluista, teki rairuohopurkkeja säilyketölkeistä. Akryylimaalia, erilaisia koristeita, multaa, siemeniä ja mielikuvitusta :). Näitä jaoimme pojan isovanhemmille. 

Purkkien kyytiin hyppäsi myös pojan kestosuosikit pääsiäisaskartelussa: helpot tipuset

Minä tein myös pari pientä purkkia siinä vieressä istuessani, virpomisoksista ylijääneitä pupusia purkkien kylkiin.

Nopea ja pieni ompelutyökin, uudet pupu-tyynynpäälliset sohvalle. Kangas on lapsuudenkodistani mukaani lähtenyt aikoinaan. Ikean fleecepeitosta pupu suoralla ompeleella kiinni ja muutamat pienet käsinkirjonnat sekä rusetti korvan juureen. Vihreät päälliset ompelin viime vuonna.

Koti puhtaana, koristeet paikallaan. Aika hiljentyä pääsiäisen viettoon. Mukavaa pääsiäistä teille kaikille!

38 kommenttia:

  1. Onpas hauskoja pupusia taas :) Mukavaa pääsiäistä myös sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihania pääsiäisaskarteluja! Tuo kurkisteleva pupu on aivan mahdottoman suloinen <3 Hyvää pääsiäistä myös sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se kurkisteleva pupu on söpöinen otus :). Kiitoksia Pizzicato!

      Poista
  3. Ihania koristeita. Voi kun tuosta sinun erilaisista vuodenaikojen mukaan menevistä koristeiden tekoinnostuksesta tarttuisi osa vähän minuunkin ;). Tuo puputyyny on tosi symppis ja nuo pom pom puput niin suloiset. Ihanaa kun poika on noin innostunut askartelusta myös! Iloa teidän pääsiäiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Krista! Pojalla on kyllä ollut kova into askarteluun. Sen lisäksi, että kotona olemme ehtineet askarrella, on hän tehnyt lukuisan määrän töitä myös kerhossa ja erilaisissa lastentapahtumissa. Mukava näitä onkin yhdessä puuhata.

      Poista
  4. Kauniita kuvia ja kivoja pääsiäisaskarteluja! Selasin alkuvuoden postauksia läpi, ja kauniita vaatteita löytyi paljon! Mukavaa pääsiäistä :)

    VastaaPoista
  5. Ihania pääsiäisaskarteluja ja tuo pupu on niiin suloinen :)

    VastaaPoista
  6. Onpa kyllä kivoja pääsiäisaskarteluja. Erityisesti tykkään noista tyynyistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehtinyt tekemään sitä haaveilemaani kanatyynyä, johon sinun blogista ohje löytyi, tein sitten pikaisen pääsiäispupun :). Ehkä jo ensi pääsiäisenä ehdin kokeilemaan. Kiitos Pikku Akka!

      Poista
  7. Ihania pääsiäisaskarteluja kaikki! Minäkin ihastuin erityisesti tyynyihin, puputyyny on tosi kiva. Meillä ei sohvatyynyt pysy paikoillaan joten niiden aika ei meillä ole vielä.. ;) Sitäkin kivempi on ihastella muiden ihania sohvatyynyjä.. Rauhallista pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raisa P.! Meillä sohvatyynyt kyllä seilaavat päivän mittaan leikeissä mukana, milloin vuorena, milloin esteradalla kivinä :). Illalla onneksi palautuvat takaisin sohvalle.

      Poista
  8. Pupun jalkapohjan anturat ;D Ei voi olla suloisempia jalkapohjia olemassa. Hyvää pääsiäistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ehkä vauvan jalkapohjat ovat aika suloiset ;). Mutta eläinten anturat kanssa, voi miten söpöjä ne ovatkaan. Kiitos Hieno tar!

      Poista
  9. Hurjan suloiset nuo pörröpuput <3 ja hauskoja ideoita muutenkin. Ihanaa kun sesongit näkyvät myös kotona. Meillä ei ole mitään itse tekemiäni koristeita, lapset onneksi kantoivat taas koulusta / kerhosta / hoidosta isot pussit askartelujaan :). Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Manda! Lasten askartelut ovat niin hellyttäviä, niitä meilläkin nyt alkaa kertymään. Minä olen aina pitänyt kodin koristelusta eri juhlien mukaan ja askartelu on myös hauskaa, joten itse tekemiä koristeita on ehtinyt kertyä vuosien saatossa.

      Poista
  10. Hauskoja askarteluja, voi suloisuus etenkin tuota ruohon sekaan sukeltavaa! ♥

    VastaaPoista
  11. Upeita koristeita kaikki, mutta nuo puput... Aivan mahdottoman ihanat!

    VastaaPoista
  12. Ihanat nuo pom pom puput!
    Todella kivoja ja kekseliäitä askarteluja taas. :)

    VastaaPoista
  13. Teillä on kyllä mahtava kavalkadi hauskoja koristeita! Hyvää pääsiäistä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa onneksi on matkannut jo vieraiden mukaan :). Tosin meidän taloon kyllä koristeitakin mahtuu. Kiitos Vaateviidakon Pirjo!

      Poista
  14. Todella kauniita ja suloisia koristeita. Olette ahkeria askartelijoita. Niin hienoja nuo pojankin tekemät rairuohopurkit ym. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa teille:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kanneli! Pojalla oli pitkä aika ettei mikään askartelu kotona innostanut, mutta nyt iski kunnon vimma :).

      Poista
  15. Eiii miten ihania :) Suloiset pupuset ja pirtsakat ruohopurkit! Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  16. Nuo pupukorsiteet on todella suloiset ja monikäyttöiset: ruohopurkkeihin, kortteihin, virpomisvitsoihin ja tyynyihin. Täytyypä itsekin kokeilla vastavaa ensi vuodelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupuhan on alkujaan kotoisin Tone Finnangerin Tildan Kevät-kirjasta, unohdin sen mainita tekstissä :). Kiitoksia LeenaH!

      Poista
  17. Mikä söpöys tuo pupu! Mukavaa pääsiäistä sinulle!

    VastaaPoista
  18. Aivan ihastuttavat nuo pörröiset pupuset <3. Purkit huokuvat iloa, väriä ja enrgiaa. Punaisen ja vihreän liitto toimii tehokkaasti. Koskahan minä alkaisin taas näpertelemään jotakin uutta näihin koristelua vaativiin juhliin. Sitten joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä taas ehdit ommella toinen toistaan ihanampia vaatteita :). Minä en ole ompelukoneisiin koko pääsiäisenä ehtinyt kuin vilkaista ovelta, siellä ne pöydällä nököttää ;). Kiitoksia Sanne-Maija!

      Poista
  19. Oletpas tehnyt kaikkea ihanaa, varsinkin nuo tyynyt ovat aivan ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on aika hillityt värit sisustuksessa, pääsiäiseksi tuntui kivalle laittaa reilummin väriä :). Kiitos Nelli L!

      Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).