torstai 3. heinäkuuta 2014

RusettimekkoPojan parhaan ystävän pikkusisko täytti 2v. Tietenkin halusimme häntä muistaa lahjalla. Koska mekko-ompeluvimmani pienille on suuri, niin ajattelin edes kerran ommella sellaisen, kun tilaisuus koitti. Tietenkin mielessä oli tuhat sataa huikean hienoa ja koristeellista mekkosta, mutten uskaltanut sellaisia lähteä kysymättä tekemään. Tällaiselle trikoomekolle uskon olevan enemmän käyttöä, koska menee arkenakin. Kuvassa myös pojan tekemä kortti ompelukuvasta.Yleensä kiinnitän rusetit käsin, mutta tällä kertaa päätin kokeilla tätä päältätikkailua. Onnistuin saamaan valitettavasti silitysraudalla kiiltoa rusettiin, mutta onneksi ne häviävät pesussa. Itseasiassa tuo pienempi rusetti sivusaumassa on vähän turha, mutta ompelin sen ennen koko ideaa isommasta rusetista, niin en enää lähtenyt availemaan saumoja.


Toivottavasti ihanalla pienellä neidillä löytyy tälle käyttöä. Ja jos ei, niin ainahan sen voi eteenpäin lahjoittaa :). Itse en lainkaan pahastu, jos lahjan saajat eivät lahjalle käyttöä keksi. Aina ei voi osua oikeaan, varsinkin jos yrittää yllätyksenä jotain tehdä :).


Kaava Ottobre 3/2014 8. Giant Apple ilman hihoja
Raitakangas Eurokangas
Rusetti- ja kaitalekangas Eurokangas

ps. Silitysrauta ei sitten näköjään käynyt mekossa :D

12 kommenttia:

 1. Kiva mekko! Molemmat rusetit käyvät hyvin mekkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mandariinimania! Kiva kuulla, että molemmat rusetit käy hyvin :). Ei harmita enää oma laiskuus purkamisen suhteen.

   Poista
 2. Kiva mekko, nuo rusetit ovat hauskat. :)

  VastaaPoista
 3. Söpö mekko ja minusta on tosi hyvä idea nuo molemmat rusetit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Mukava olisi näitä pikkuisia vaatteita enemmänkin ommella. Pitää nyt odotella syksyyn, kunhan ystäväni saa pienen vauvan. Niitä enää vähemmän syntyy lähipiirissä :).

   Poista
 4. Sievä pieni mekkonen! Rusetit ovat ihanat <3

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko! Rusetit toimii tosi nätisti koristuksena. <3

  VastaaPoista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).