perjantai 12. joulukuuta 2014

Enkeleitä


Pienet sievät unienkelit Tone Finnangerin Satumainen Talvi-kirjan kaavoilla. Nämä toivottavasti sulostuttavat pian joidenkin pienten tyttösten huoneita (paikalliseen lahjakeräykseen). Kankaat Eurokankaasta vuosia sitten hankittu, hiukset Sinooperista (jota ei ainakaan meidän lähimmässä kaupungissa enää ole). Poskien puna kangasväreillä ja silmät kangastussilla. Yömyssyn tupsut tein ompelulangasta (alemmassa kuvassa).


Samalla kaavalla tein joskus vuosia sitten vauvaviemisiksi enkeleitä. Nyt tuntui sopivalta hieman verestää muistia. Tyttömäisiä ompeluksia ei ole tullut vuosiin tehtyä, kivaa näperrellä erilaisen maailman parissa välillä. Erilaiset työmaakoneet ja supersankarit täyttävät kuitenkin arkea.

Kiire. Sitä tuntuu olevan. Lahjoja valmistuu pikkuhiljaa, toivottavasti pian tämä blogin pitäjä virkistyy näiden päivitysten kanssa. Tietokoneen ääreen ei nimittäin millään malttaisi istahtaa kahvikupposta pidemmäksi aikaa. Kuvattavanakin odottavat monet "salaiset" jutut, mutta kaikki aikanaan ;).

Rentouttavaa viikonloppua, pian on joulu!

20 kommenttia:

  1. Ihanat enkelit olet keräykseen lahjoittanut.. Nämä Tilda-hahmot ovat niin ihastuttavia!! :) Mukavia joulupuuhia sinulle, pian se joulu tulee! :) Tulisipa valkoinen sellainen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raisa P! Meille vähän olivat lupailleet valkeaa joulua, lunta ainakin on nyt :). Toivottavasti saamme sitä lisää jouluksi.

      Poista
  2. Kauniita enkeleitä! Näitä oli varmasti kiva näperrellä ja pääsevät ilahduttamaan pian jotekuta onnekasta :) Täällä toivotaan, että aika vähän hidastaisi vauhtiaan, sillä joulun aika menee aina liian nopeasti. Mukavia joulutunnelmia sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa ajassa jokin hidastus mahdollisuus, ehtisi kaiken ihanan tehdä valmiiksi asti :). Kiitoksia Pizzicato!

      Poista
  3. Nämä on todella kauniit enkelit. Niin herttaiset sävyt! Minustakin tuntuu, että on ollut niin kiirettä, että haluaisin jo keskittyä kunnolla oman perheen joulun valmisteluun. Hieman sellaista poukkoilua sinne tänne vielä nämä päivät, mutta eiköhän se tästä :) Leppoista viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Meilläkin on ollut sinne tänne säntäilyä, päivien tunnit loppuvat liian lyhyeen. Minullakin on oman joulun valmistelu pahasti jälkijunassa, halusin tänä vuonna vihdoin osallistua näihin keräyksiin. Monena jouluna ollut suunnitelmissa ja aina on jäänyt oman joulunlaiton alle. Nyt tein toisinpäin :). Kyllä se vaan tuo hyvää mieltä itselle, kun voi auttaa.

      Poista
  4. Voi kerrassaan, miten suloiset enkelit! Ihanat!

    VastaaPoista
  5. Ihania ovat! Itsetehdyt lahjat ovat parhaita! Muistan kuinka lapsena odotin aina kummitätini joululahjapakettia... sieltä yleensä löytyi itse neulottu villapaita tai sukat. Parhautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin itsetehdyt lahjat jaksavat ilahduttaa. Villasukat ovat mahtavia lahjoja. Kiitos PiiaS!

      Poista
  6. Kauniita enkeleitä! Tykkään näistä Tilda-hahmoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika! Minustakin Tilda-hahmot ovat mukavia.

      Poista
  7. Oi miten ihanat enkelit! Teet varmasti pari pientä tyttöä ikionnelliseksi ♥

    VastaaPoista
  8. Aivan suloiset enkelit, tulee olemaan onnelliset saajat! Itse tehdyt lahjat on parhautta.
    Vasta tuntui että jouluun on vielä pitkä aika ja nyt se jo kolkuttelee ovella. Rauhaisaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulunalusaika tuntuu aina menevän yhtä nopeasti :). Rauhaisaa joulun odotusta ja kiitoksia kommentista mARa!

      Poista
  9. Tildat ihastuttavat edelleen, ovat kyllä niin suloisia ja kauniita samalla kertaa! Olet kyllä tosi taitava näissä Tilda-hahmojen tekemisessä, harjoitus on näköjään tehnyt mestarin :). Minulla on se Tildan yksi joulukirja, mutta niin vain täksikin jouluksi jäi vielä tekemättä juttuja siitä :(. Todella kaunista muuten tuo vaaleanpunainen kangas, tykkään kovasti noista pikku nypyistä :) Minä aion vielä huomenna ommella ja sitten varmaankin päästän ompelukoneen ja saumurin lomalle :) Lahjoja aiomme lapsien kanssa kuitenkin vielä tehdä kummeille ja isovanhemmille, ja kyllähän sitä vielä joulupuuhaa riittää leipomisten ja laatikoiden saralla :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Krista! Minä olen saanut kaikki Tilda-kirjat lahjoina, niissä on kyllä kivoja juttuja. On nyt vaan viime aikoina jäänyt niiden selailu, samoilla kaavoilla tullut tehtyä näitä :). Minulla on paljon tällaisia tyttömäisiä puuvilloja, mutta niiden käyttö on kyllä ollut vähäistä. Pitäisi varmaan lahjoittaa eteenpäin, kun ei kaikkia ehdi kuitenkaan käyttää. Meillä tänä vuonna äitini ja mieheni hoitavat ruokapuolta pääsääntöisesti, minulle jää lahjojen hankkiminen ja tekeminen sekä muu joulupuuha. Toki sitten aattona ruokaa laitetaan kaikki yhdessä, mutta mukava tällainen jako :). Minä aion vielä ensi viikonloppuna ommella muutaman jutun, jos ehdin. Sitten saavat koneet lomailla minullakin. "Harmi" ettei mikään ompelukoneliike tee töitä joulunpyhinä, silloin ei tarvitse itse niitä, joutaisivat hyvin huoltoon :D.

      Poista
  10. Suloisia enkeleitä! Selvästi nukkumaan menossa, kun tyynykin on kainalossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvänyön enkeleitä :). Kiitoksia Mandariinimania!

      Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).