tiistai 3. maaliskuuta 2015

Puhelimelle teline ja ihanien bloggaaja-kavereiden töitäÄidilleni ja isälleni tein tästä ruusukuvioisesta kankaasta puhelimille tuet. Samasta kankaasta olen tehnyt myös perhosia (klik) ja enkeleille mekkoja (klik). Ohjeena on sama (klik), millä tein aiemmin tabletille ja kirjoille tukia (klik). Pitsinauhan pätkä on kirppislöytö.

Sain ihanalta Milmajohannalta taannoin mahtavan haasteen, jossa bloggaajakaveria ilahdutetaan jollakin tavalla. Itse ilahdutin kavereita perhosilla ja kaavalla sekä ohjeella niihin. Milmajohanna lähetti minulle näin kauniin heijastimen, joka alkuun roikkui takissani, mutta päätyi sittemmin laukkuuni koristeeksi. Lisäksi hänen kirjeestään löytyi herkullista suklaata. Milmajohannan upeat ompelut saavat minut aina hyvälle tuulelle.

Ja haaste toikin minulle suunnattoman monta mahtavaa ilahdutusta. Olen oikein otettu kaikista niistä ja kaikista ihanista sanoista, joita teidän korteistanne löytyi. Käykää ihmeessä ihastelemassa näiden kaikkien taitavien naisten blogeja, joihin pääsette klikkaamalla heidän nimiään tekstissä :). Ilahdutuspostinne sattuivat meidän synkkiin surullisiin päiviin ja muistuttivat elämän jatkumisesta ja lämpöisistä ihmisistä. Uskon, että niillä oli tarkoituksensa tulla juuri niinä päivinä, kun meitä kohtasi läheisen ja rakkaan ihmisen menettäminen. Kiitoksia teille <3!

Kanneli lähetti minulle kauniin virkatun avaimenperän, joka on saapumisestaan saakka koristanut avaimiani ja ilahduttanut päivittäin avaimia taskusta kaivaessani. Hänellä on uskomaton kyky luoda ihania yksityiskohtia vaatteisiin ja sisustukseen. 

Raisa P lähetti tuiki tarpeellisen iloisen sydämen. Se on huolehtinut turvallisuudestani lenkeillä hihassa loistamalla. Sen lisäksi, että Raisa taitaa monenlaiset käsityöt, hän on myös julkaisee blogissaan maistuvia reseptejä, joista olen muutamia itsekin kokeillut. Ihania vinkkejä ja ohjeita käsitöihinkin olen hänen blogistaan löytänyt useasti.

VillaKianan lähettämän rasian sisältä löytyi herkullisen näköisiä nappeja! Nämä varmasti pääsevät johonkin työhöni. Lisäksi VillaKiana on lähettänyt minulle ilahdutuspostia sähköisesti. Sähköpostiini on tupsahdellut toinen toistaan inspiroivampia ohjeita käsitöihin, mm. kierrätysaiheisen kissatyynyn ohje ja vaatteiden koristeluun vinkkejä. Tämä nainen taitaa niin piirtämisen, kuosisuunnittelun kuin ompelun. Huikeita töitä!

Entäs sitten Hannariinan ihana sydänpussi (lisäksi hänenkin kirjeestä löytyi suklaata, joka tietenkin hävisi melkein samantien)! Sitä silittelin kädessäni monet kerrat, ennenkuin hennoin käyttöön ottaa. Nyt pussi on kiinnitetty laukkuni vetoketjuun, siihen saa näppärästi auton avaimet ja parkkirahat helposti käden ulottuville. Eikä enää tarvitse penkoa koko laukkua niitä etsiessä. Hannariinan ihanat ompelut inspiroivat minua usein, rakastan hänen kykyään yhdistellä värejä ja kuoseja ihanin lopputuloksin.

Meillä vietetään hiihtolomaviikkoa ja ompelukoneet ovat laulaneet lähinnä korjausompeluita. Niitä on jostain syystä riittänyt (olisikohan syynä se, ettei niiden teko inspiroi ja ne pääsevät kasaantumaan suuriksi läjiksi?). Itselleni olen muutamia vaatteita ottanut työn alle ja poikakin tarvitsisi jotain. Äiti ja anoppi ovat myös kyselleet kesäisiä mekkoja, niitä varmaan pääsen sitten kankaiden löytymisen jälkeen työstämään. Ihanaa! Ristopistotyö valmistui myös, mutta en ole saanut tehtyä sitä tuotteeksi vielä ;). Joten olkaahan kuulolla, kyllä täällä pian parempaan vauhtiin päästään!

Kiitos teille kaikille kauniista sanoistanne, teidän ihanat kannustavat kommentit tuottavat suuresti minulle iloa. Mukavaa viikonjatkoa!

18 kommenttia:

 1. Kaikkia ihanuuksia tosiaan on postilaatikkoosi tulvinut :). Minultakin löytyy tuo Milmajohannan kaunis ja herkkä heijastin, se oli kyllä mieluinen ilahdutus täälläkin!

  Täälläkin pitäisi paneutua korjausompeluihin, olen siirtänyt sitä jo turhan monta viikkoa! Mielenkiintoisen kuuloisia ompeluprojekteja sinulla tulossa, niitä odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjausompelut jäävät yleensä viimeisiksi, nyt taitaa minun pino olla toistaiseksi tehty :). Kiitos Krista kommentista!

   Poista
 2. Kiva tuo puhelimen teline. Ja monenlaisia ilahduttavia lahjoja oletkin saanut. Mukavia projekteja sinulla on tiedossa. Mielenkiinnolla niitä odotan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa P.! Heijastimesi on päivittäisessä käytössä, se piristää mieltä :).

   Poista
 3. Voi, lämmin muistaminen läheisen ihmisen menetyksen johdosta<3 Voimia paljon teille!

  Suloinen kännykkäteline. Sinulta saamani perhonen oli niin ihana:-) Sinulla on siellä mukavia käsityöjuttuja odottamassa, varsinkin nuo mekkojutut:-). Todella mukavaa lomaviikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Kanneli <3! Mekkojen ompelu onkin hauskaa puuhaa. Taitaa se mekkojen ompelu venyä, kun eivät ole vielä käyneet kankaita katselemassa :). Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 4. Tuollainen puhelinteline olisi kyllä näppärä työpöydälle.
  Voimia surun keskelle! <3
  Ihania ilahdutuksia olet kyllä saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole vieläkään saanut tehtyä loppuun itselleni puhelintelinettä, suutarin lapsella ei tietenkään ole kenkiä ;). Kiitoksia Pikku Akka <3!

   Poista
 5. Ihanuus mitä yllätyksiä! Ja puhelinteline on ihan loistava, sinä se keksit vaikka mitä :) voimia teille surullisiin päiviin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HanNa <3! Nämä yllätykset kyllä olivat ihan mahtavia!

   Poista
 6. Osanottoni suruunne - halaus - läheisen poismenoon ei oikein löydy sanoja. Voimia!

  Mutta Ihana tuo puhelinteline! Ja tullaisia postipaketteja on kyllä ilo saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoja ei tarvitakaan, niitä on vaikea löytää :). On ihana saada postitse ihan muuta kuin laskuja. Lämpöinen kiitos Peppi <3!

   Poista
 7. Sinä kyllä ansaitsit joka ikisen muistamisen! Aurinkoisia ajatuksia ja valoa päiviinne ♥

  VastaaPoista
 8. Tuo puhelinteline on aivan nerokas ja todella kaunis. Ja ihastuttavia yllätyksiä olet saanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tehdessä tosin tajusin, että pitäisi tehdä laturille vielä tasku tuohon telineeseen. Sitten olisi toimivampi :). Kiitos Aino-maria!

   Poista
 9. Kaikenlaisia ihanuuksia. Tuommoinen sydänkukkaro olisi minullakin hyvä olla olemassa. Noita kännykkä pdikkeitä olen Pinterestissä katsellut, ne ovat hienoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ihanuudet ovat kyllä ilahduttaneet vieläkin :). Pinterest on oikea ideoiden ihmemaa! Kiitos Nelli L.

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).