keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Arvonnan voittajat ja yllätyspalkinto (virkattu tiskiliina sekä kestosuodatinpussit)


Suuren suuret kiitokset hurjan ihanista kommenteista arvontapostaukseen! Ja sydämellisesti tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Te kaikki siellä jaksatte ilahduttaa kommenteillanne ja huikeilla ideoillanne.

Toiveidensa farkkulaukun voitti tällä kertaa perinteisellä lippuarvonnalla, virallisten valvojien läsnäollessa, itselleen


Pussikarhunen! Onnea! Otan sinuun pian yhteyttä, jotta voimme sopia laukun ulkonäöstä :). Toiveena oli vaihtoehtonumero 3 ja suuri kassi.


Yllätyspalkinnoksi virkkasin tiskirätin sekä mukaan tulee 6 kestosuodatinpussia. Tämän yllätyspalkinnon voitti itselleen:


Aarnilintu! Onne myös sinulle! Jos jostain syystä nämä eivät ole sinun juttusi, niin ilmoitathan pian minulle, jotta voin suorittaa yllätyspalkinnon arvonnan uudelleen :).


Siksak-liina on virkattu samoin kuin aiemmin virkkaamani siksak-rätti Novitan bambu-langasta. Valitsin tällä kertaa mustavalkoisen värityksen.


Ja kestosuodatinpusseista löydätte juttua täältä. Molemmat kankaat Kangas ja Sisustus In. Kankaiden materiaali on 100% puuvillaa.

Vielä kerran kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Arpalipukkeita kertyikin iso satsi, kun monelle tuli 2-3 arpaa :). Yhtään lipuketta ei tarvinnut hylätä, joten arvonta meni oikein mallikkaasti.

Nyt onkin kiva jatkaa matkaa käsitöiden ihmeellisessä maailmassa. Aikaa tosin ei tunnu riittävän ihan kaikkeen, mitä mieli halajaa. Se taitaa olla todella yleinen ilmiö monella käsitöitä tekevällä.

Kaunista syyspäivän jatkoa teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Jippii, kiitos päivän piristyksestä! :)
  Mietiskelen vielä tarkempia toiveita ja vastailen sähköpostiin tämän viikon aikana. Jos vain sopii? :)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, minähän en koskaan voita mitään. Mahtava yllätys:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :). En minäkään voita koskaan mitään. Tästä saat kyllä kiittää pojan pieniä käsiä, jotka arvonnan suorittivat.

   Poista
 3. Onnittelut voittajille ja ahkeralle Hannalle!

  VastaaPoista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).