keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Rakkaudella tehty, ylpeydellä pidetty - omat suosikkini itsetehdyistä vaatteista

Ensimmäisenä haluan esittää syvimmät anteeksipyyntöni teille kaikille lukijoille. Blogi on ollut kovin hiljainen, vaikka aiheita blogata olisikin PALJON :). Elämäni on kokenut jonkin sortin muutoksia tänä syksynä, ja siitä on luvassa teille lisää tietoa myöhemmin. Mennään kuitenkin nyt aivan ihanien naisten minulle heittämään haasteeseen: Kiitoksia teille DIY Storiesien Paulina ja Cause to Wearin Sinikka <3!

Ilokseni olen huomannut, että omassa vaatekaapissani suurimmat suosikkini ovat niitä itsetehtyjä vaatteita. Harvoin nykyään edes ostan mitään valmista vaatetta, takinkin ompelin viime kesänä itselleni (ni-i-in kyllä se tänne blogiin joskus tulee). Suurimmat suosikkini omissa vaatteissani ovat klassisia, simppeleitä, mukavia käyttää. Värimaailma saa olla hillitty, vaikka tunnustan nykyään kaipaavani hieman väriä elämään.




Ensimmäisenä esittelen teille tämän kestosuosikin. Tein sen pari vuotta sitten Helmoja ja Hepeneitä -blogin haasteeseen. Juhlavuus, yksinkertainen malli sekä itse tehdyt kirjonnat ovat edelleen minun mieleeni. Paita on monet kerrat ollut käytössä esimerkiksi ravintola illallisilla ja muutamassa konsertissa.




Tämän vuoden tammikuussa vietimme pitkän viikonlopun mieheni kanssa Roomassa. Reissuun ompelin mukaan tunikan, ponchon sekä legginsit. Huippumukava, siisti asu sujahtaa usein päälleni. Neuloskangas on miellyttävän lämmin, ja olen vielä pärjännyt tällä asukokonaisuudella syksyn kylmenevissä säissä.




Hoikemmassa olomuodossani vuonna 2014 tein itselleni myös ihastuttavan satiinipaidan, joka on vieläkin minusta kaunis. Monet juhlat on tälläkin paidalla juhlittu :). Tästä löytyy lisäksi sellaista väriä, joka viehättää minua. Turkoosit ja sinisen sävyt tuntuvat omimmille.




Blogissa on tainnutkin monta kertaa vilahtaa tämä pikkuinen laukku, jonka tein kravatista. Tykkään sen käytännöllisyydestä sekä tyylikkyydestä. Mukaan mahtuu vain kaikki todella tarpeellinen, eikä tarvitse kantaa selkä väärällään suurta laukkua.




Opettelin kaksi (?) vuotta sitten neulomaan. Siitä muodostui rakas uusi juttu. Sukkia on kiva tehdä, sillä käytän villasukkia paljon. Kotona viihdyn tunikoissa ja legginseissä, joten tarvitsin kylmemmille säille pitkävartiset villasukat. Palmikot ovat minun mieleeni :).




Viimeisenä vielä monen menon villatakkini. Paljon käytetty, suuresti rakastettu. Yksi minun turvavaatteistani. Siihen on hyvä kääriytyä, kun haluaa olla yksin. Suojella itseään. 

Tähän haasteeseen voi osallistua kuka vain, mutta haluaisin haastaa erikseen Helmojen ja hepeneiden sekä Villa Pipon bloggaajat mukaan tähän :). Kertokaahaan ystäväiset omista rakkaudella tehdyistä ja ylpeydellä pidetyistä jutuistanne :). Kiitän vielä lämpimästi sekä Sinikkaa, että Paulinaa (haasteen alulle laittajaa) haasteesta!

Syksy on pitkällä. Rakastan syksyä valtavasti! Aina alkaa uusia kursseja, joilla voi oppia uutta. Ajan puutteen vuoksi tosin en tänä vuonna ehtinyt kuin yhdelle päivän kurssille, jossa opettelin pirtanauhan tekoa. Mielenkiintoista puuhaa :). Instagramissa voi käydä kurkkaamassa, mitä minä olen viime aikoina puuhaillut. Löydät sieltä minut @hannamiblog nimellä :). Mukavaa viikonjatkoa!

ps. olen kyllä käynyt katselemassa teidän muiden bloggaajien blogeja ahkerasti, mutta en ole ehtinyt entiseen tahtiin kommentoimaan.

46 kommenttia:

  1. Moikka pitkästä aikaa! Nuo suosikkisi ovat kyllä niin klassikkoainesta, ei ihme, että suosikkejasi ovat :) Ihania syyspäiviä sinne, täällä odotellaan postauksiasi! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Hanna ❤ ! Ihania syyspäiviä sinnekin suuntaan :).

      Poista
  2. Ihana on sun suosikkikokoelmasi, ja ihanaa että osallistuit! ❤😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Paulina ja kiitokset myös haasteesta ❤ !

      Poista
  3. Kauniita vaatteita ja kiva kuulla susta! :) ponchot ja leveähihaiset tai muuten runsaat neuleet näyttävät kauniilta! Harmi vain, etten itse osaa käyttää niitä. Sellainen olisi ihana juuri tähän vuodenaikaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin meni tähän ikään asti, ennen kuin opin käyttämään ponchoja :D. Kiitoksia Veera ❤ !

      Poista
  4. Kiva, kun ehdit linjoille. :) Kauniita kaikki nuo suosikkisi.
    Onnellista syksyn aikaa! <3

    VastaaPoista
  5. Ihanaa lukea sun blogia pitkästä aikaa! <3 Ei ihme, että nämä vaatteet ovat päätyneet suosikeiksi, niin mukavan näköisiä ja moneen menoon sopivia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla, että blogiani on kiva lukea :). Kiitoksia Unelmallinen!

      Poista
  6. Heippa pitkästä aikaa. Aivan mahtavat asut ja toimii täydellisesti sun päällä :)

    VastaaPoista
  7. Upeita kaikki ♥ Tuo sininen satiinipaita on aivan uskomattoman hieno! Mä olen sen verran kokematon ja kärsimätön ompelija, etten kuuna päivänä pystyis ompeleen satiinikangasta =)

    Mukavaa kuulla susta ♥ Aurinkoista syksyä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Johanna ❤ ! Oli kiva taas palata blogin ääreen :). Vielä kun ehtisin kommentoimaan muiden blogeja ;). Satiini on kieltämättä hieman haastavampi ommeltava, mutta oikeilla välineillä sekin sujuu.

      Poista
  8. Kauniita ja tyylikkäitä kaikki!

    VastaaPoista
  9. Kauniita asuja kaikki! Haluaisin niistä jokaisen :)

    VastaaPoista
  10. Nämä ovat kaikki niin tyylikkäitä ja monikäyttöisiä aikuisen naisen vaatteita! Sinulla on upea tyyli Hanna! Ja nuo villasukat ovat ihanat, syksy ja villasukat vaan kuuluvat yhteen, täälläkin ne on jo kaivettu esiin :). Kiitos ja kumarrus myös haastamisesta :). Suosikkeja kyllä löytyy, joten yritänpä saada sellaisen postauksen tehtyä jollakin aikavälillä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Krista ❤ ! Ei mitään kiirettä postauksen kanssa :). Villasukat kuuluvat ehdottomasti syksyyn, tosin tällä hetkellä minulla on vain nuo kuvan villasukat :D. Toisissa olisi vielä langat päättelemättä, ehkäpä ne pitäisi valmiiksi saada, niin pääsisivät käyttöön ;).

      Poista
  11. Muistan nuo kaikki! Ihania ovat vieläkin :)

    VastaaPoista
  12. Great to have you back! ♡ Ihan mahtavia asuja. Tuota ekaa ja vikaa en muista nähneenikään. Kaikki on kyl niin tyylikkäitä, klassisia ja sinun oloisia. En ihmettele että ovat suosikkejasi. Hienot kirjailut tuossa ekassa! Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekan kirjailut on minun todelliset suosikit :). Ja paita muutenkin. Kiitoksia Sanna, kivaa taas olla blogin parissa!

      Poista
  13. Mukava kuulla sinusta! :) Muistan hyvin nämä kaikki asut ja hienoja ja tyylikkäitä ovat kaikki. Varmasti myös monikäyttöisiä ja ajattomia. Itse ompelen niin vähän itselleni. Pitäisi varmaan tehdä enemmän, sillä nykyään löydän harvemmin kaupoista mitään kivaa. Ihanaa syksyä! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Pizzicato ❤ ! Minulla taas tulee paljon ommeltua itselleni, en ole kovin innokas shoppailija ;). Sovitusrumba ja vaatteiden etsiminen tuntuu joskus työläältä.

      Poista
  14. Tervetuloa takaisin Hanna Mi. Sinua on odoteltukin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on odotettu :). Kiitoksia Suvituulia :)!

      Poista
  15. Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa! :) Aika monet näistä muistankin, mutta jotkin oli kyllä päässeet unohtumaan. Villasukissa on kaunis kuvio. Mulla lojuu kyllä vielä normisukatkin kaapinperällä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Raisa P :)! Muistelinkin, että sinä joskus sanoit ettet käytä juuri sukkia :D.

      Poista
  16. Mä niin tykkään sun tyylistä<3 Jos minä olisin saanut valita kaikista sinun itsetehdyistä(siis näkemistäni) vaatteista ne suosikit, niin ne olisi ollu varmasti juuri nämä:) Tuo musta tunika upeine kirjailuineen..se on kerta kaikkisen upea, sitä jaksaa ihastella uudestaan ja uudestaan(muistan edelleen kun näin sen ensimmäisen kerran:) Ja kiitokset vielä haasteesta<3

    VastaaPoista
  17. Komppaan edellisiä: Tosi tyylikkäitä vaatteita ja tervetuloa takaisin :)

    VastaaPoista
  18. Nämä kaikki on niin kauniita ja uniikkeja asuja 👍 Todella taitavasti toteutettuja. Ja ne ovat juuri sinun tyylisiä eli sopivat loistavasti sinulle 💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kanneli ❤ ! Olen huomannut, että olet palannut blogisi ääreen. Ihanaa :). Yritän ehtiä kommentoimaan jossain vaiheessa sinunkin blogiasi.

      Poista
  19. Kiva kun olet palannut :) Aivan upeita ja uniikkeja luomuksia. Tuo ensimmäinenkin on niin tyylikäs. Kauniit leikkaukset (en tiedä onko oikein ilmaistu mutta ymmärt varmasti) :)

    VastaaPoista
  20. Nyt vasta muistan kommentoida täällä blogin puolella :O Ihanaa, kun otit haasteen vastaan ja täällähän näkyy luomuksia, joita en aiemmin ole edes huomannut. Mun suosikki on kyllä tuo sun Rooman "puvusto". Se on niin kauniin eleetön ja tyylikäs. Ja tuo villatakki on kans UPEA! Pitäis itsellekin surauttaa samanlainen talveksi. Ja sun kuvat on kyllä mahtavia, aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitoksia oikein paljon Sinikka ❤ ! Kiitoksia myös haasteesta, tämän ehdin hyvin blogata. Kun vaan ehtisi vihdoin kirjoittaa muutakin ;).

      Poista
  21. Ihania vaatteita; tyylikkäitä ja ajattomia :)

    VastaaPoista
  22. Ihania vaatteita olet tehnyt. Ajattoman tyylikkäitä. 💓 Työniloa syksyyn ja mukavia lepohetkiä väliin myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia LeenaS :)! Lepo onkin tärkeää, vaikka olisikin kiva koko ajan puuhata jotain :).

      Poista
  23. Kuules Hannaseni, sinut ja blogisi on haastettu! :) https://oranssia.com/2016/11/01/voiko-joulu-olla-stressiton-blogihaaste/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Veera ❤ ! Palaan haasteeseen toivottavasti pian :).

      Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).