torstai 6. marraskuuta 2014

Suuret kiitokset ja pieni tauko

Suuren suuret kiitokset kaikille äänestäneille. Rehellisesti sanoen en olisi uskonut tähän toista kertaa, haasteeseen osallistui niin huikeita töitä, että kaikki olisivat olleet voiton arvoisia! Olette ihania <3!

Ilmoitusluontoisena asiana myös se, että blogi hiljenee nyt hetkeksi. Taistelen tällä hetkellä kipujeni kanssa, joten yksinkertaisesti paukut ei riitä päivityksiin tai suurempiin käsitöihin :(. Toivottavasti tauko on todella lyhyt, ja pääsen pian tekemään tätä, mistä nautin suuresti. Koetan jaksaa kiertää teidän blogeja, mutta älkää pahastuko, jos en nyt johonkin aikaan pysty kirjoittelemaan teille kommentteja. Palaan toivottavasti jo pian paremmalla voinnilla.

Ihania käsityöhetkiä ja mukavia päiviä!

30 kommenttia:

 1. Onnea Hanna, sinulla on niin kekseliäitä ja luovia ideoita, että ihmekös tuo, jos ihmiset niihin ihastuvat :). Parempia vointeja toivottelen myös, palailet sitten, kun siltä tuntuu ja pystyt. Aurinkoisia ajatuksia päiviisi kivuista huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Voimia ja kuntoutumista! Älä ota paineita kommentoimisen suhteen, tee niinkuin sinusta parhaalta tuntuu:-) . Onnittelut upeasta suorituksesta haasteessa!! Iloa päiviisi:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ottaa olkapäihin koneella kirjoittaminen, niin täytyy annostella tätä touhua :). Yritän kommentoida minkä pystyn, mutta ihailemassa käyn kaikkien blogeissa. Kiitos Kanneli!

   Poista
 3. Onnea haasteen voitosta! Toivottavasti lepo tuo helpotusta kipuihin. Blogi ja me lukijat kyllä odottelemme täällä :) parempia vointeja toivotellen <3

  VastaaPoista
 4. Onnittelut minunkin puolestani! Kierrätysmateriaalit, ja etenkin farkku on kyllä sinun alaasi, niin taitavia vaatteita, sisustusjuttuja ja asusteita saat niistä tehtyä! Toivottavasti lepo auttaa, ja voit taas paremmin.

  VastaaPoista
 5. Onnea tuplamenestyksestä haasteviikoilla, persoonallisilla ideoillasi olet sen ansainnut! Parempaa vointia, toivottavasti lepo auttaa. Me lukijat jaksamme odotetella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että ette ole heti kaikkoamassa :). Kiitos Manda!

   Poista
 6. Onnittelut voitosta! Ihania syyspäiviä ja parempia vointeja toivotellen!

  VastaaPoista
 7. Oikein paljon jaksamisia sinne ♥ Palailet sitten kun sinusta tuntuu hyvältä!

  VastaaPoista
 8. Onnea voitosta :) Tsemppiä ja parempaa vointia, toivottavasti pian helpottaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pitkään nyt vaivaa nämä nivelet, mutta toivottavasti pian pääsen koneiden pariin :). Kiitos Hannariina!

   Poista
 9. Onnea täältäkin ja pikaista parantumista <3

  VastaaPoista
 10. Onnea! Ja toivottavasti voit pian paremmin.

  VastaaPoista
 11. Onnea voitosta minunkin puolestani ja parempaa vointia! :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä me täällä odotellaan, pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 13. Onnea voitosta!
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).