keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Isänpäivälahjoja


Ei, en ole päässyt vieläkään ompelukoneiden ääreen. Läppärilläkään en kauaa kykene olemaan kerrallaan, joten jotain pientä edes esille tänne blogiinkin. Ihan kaupan valmis paitoihin täytyi tällä kertaa tyytyä, lisäksi Askartelukulmasta hankitut kangastussit pääsivät käyttöön näissä isänpäivälahjoissa. Poika suunnitteli ja taiteili ukeilleen ja isälleen kuvat näihin paitoihin jokaisen mielenkiinnon tai harrastuksen mukaan. (maalarinteipit eivät ole mitenkään kuvaukselliset, mutta suonette tämän tällä kertaa anteeksi ;)).Isälleen Formula 1 - paita; ruutulippu, formularata, Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin formula-autot lisäksi. Kaikissa paidoissa myös signeeraus, joka on kuvissa sutattu.Appiukolle poika piirsi kolme monsteriautoa, joita ohjaavat poikani, mieheni ja appiukko.Isälleni hirvi, ukin hirvikoira, ukki itse, joki sekä pensaita ja puu.

Tiedättekö, tätä naista rehellisesti sanoen syö todella paljon tämä, ettei pysty tekemään käsitöitä! Ja vielä enemmän se, että blogeihin ei pysty juuri kommentoimaan. Avaan sen verran, että olkapääni ovat niin kipeät, ettei käsiä voi kauaa pitää koholla. Nivelten kipu on vetänyt myös niskat ja hartiat sen verran jumiin, että ei naurata. En yleensä erityisemmin julkisesti tykkää valitella kipujani, jotka ovat ihan arkipäivää. Tällä kertaa rajoitus on sen verran suuri, että tämä rakas käsityö- ja blogiharrastuskin siitä kärsii. Myönnän, että olen tirauttanut kyyneleitä tuolla ompeluhuoneessa silittäen ihania kankaita ja lankoja :D.

Jokaisen lukemani blogin ihania töitä olen käynyt ihailemassa, joten yhteisesti kaikille: mahtavia juttuja olette taas tehneet! Olen inspiroitunut teidän töistänne ja huokaillut, miten taitavia ihmisiä maailma päällään kantaa. Nyt lepoa taas, aurinko paistaa tämänkin naisen mielessä vaikka käsitöitä ei voikaan tehdä :). 

Valloittavan ihania ja inspiroivia päiviä!

14 kommenttia:

 1. Upeat piirrokset ja pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 2. Ihanat piirrokset poikasi on tehnyt:-) . Voi kun toivonkin, että kipusi helpottaa. Mahdottoman ikävää. Ymmärrettävää, että kerrot ääneen harmisi. Aurinkoa ja iloa ja pikaista paranemista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivon minäkin :). Tänään on jo ollut parempi päivä, pääsin hieman ompelemaankin piiiitkän tauon jälkeen. Kiitoksia Kanneli!

   Poista
 3. Voi miten hienoja taideteoksia! Poikasi on taitava piirtäjä. Toivottavasti kivut pian hellittäisi ja pääsisit nauttimaan taas käsityöharrastuksesta. Voimia sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Pizzicato! Poika pitää paljon piirtämisestä, usein yhdessä piirtelemme hassuja juttuja :).

   Poista
 4. Niin hellyttäviä piirustuksia. Lapset ja kangastussit saavat kyllä aina aikaan upeita lopputuloksia, kunhan ne siis vaan ovat oikeassa kankaassa (eikä vaikka sohvassa ;)). Toivottavasti tulet pian parempaan kuntoon ja pääset käsitöiden pariin. Ymmärrän tuon henkisen tuskan siitä, kun ei voi käsitöitä tehdä, vaikka kipuihisi en pystykään samaistumaan. Ihanaa kun jaksat olla silti noin positiivisella mielellä sekä ilahduttaa meitä lukijoita postauksella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kangastussi ja sohva ei olisikaan mikään loistava yhdistelmä. Itse olen pienenä tyttönä piirtänyt äidin silmien välttäessä seinät täyteen kuulakärkikynällä. Onneksi poika ei ole vielä piirtänyt mihinkään kiellettyyn. Kiitoksia Krista!

   Poista
 5. Nämä piirustukset ovat mainioita, hellyttäviä kuten Krista tuossa sanoi. :-)
  Ja tiedätkö... Mielestäni on tärkeää, että purat harmitustasi. Täälläkin. Sulla on nyt kaksi raskasta juttua yhdessä: kovat kivut ja rakkaasta harrastuksesta erossa oleminen. Luulen, että olet aiemmin voinut purkaa harmituksiasi käsillä tekemällä - nyt et pysty siihen. Lämmin tsemppihalaus täältä. Toivon niin, että sulla pian olo helpottuu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oman näköinen! Harmit kyllä katoaa käsillä tehdessä, olet ihan oikeassa. Minusta tuntui myös tärkeälle kertoa, etten ole voinut kommentoida blogeihin kuten ennen. On niin mukavaa jättää merkkejä käynnistä toisten blogissa, ja se tietenkin lisää omaa mielipahaa, kun ei pysty samaan tahtiin. Pitkän aikaa kyllä mietin, kerronko mitään kivuista täällä, en kaipaa tästä mitään sääliä, koska ne ovat arkipäivää minulle (tietenkin tässä voimakkuudessa harvoin). Huomaan itsekin, että jään helposti miettimään, onko ennen aktiiviselle bloggaajalle sattunut jotain, jos blogi on kovin pitkään hiljainen. Mutta se siitä, iloisin mielin joka tapauksessa kohti uusia päiviä!

   Poista
 6. Ihania isänpäivälahjoja! :) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 7. Hauskoja isänpäivälahjoja! Persoonallisia töitä. Toivottavasti kivut alkavat vähän helpottaa, ja pääset pian taas harrastuksen pariin (ainakin kerkeää suunnitella monta vaatetta ja projektia valmiiksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mandariinimania! Kyllä on pää ihan täynnä ideoita :D!

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).