tiistai 11. helmikuuta 2014

Lämmintä ylle 
 
Molempiin reilusti kasvunvaraa, tapani mukaan. Meneepähän ensi vuonnakin. Kaava oma.

 
Lentsikka-fleece Eurokankaan palalaarista (sorruin ostamaan, myönnän… MUTTA KUN, oli niin edullinen pala ja mukavan ohutta).

 
Tummansininen fleecen sain äidiltäni, suuret kiitokset.  Hieman paksumpi, menee sitten kylmemmillä säillä. Kauluksen tein myös korkeampana, suojaa paremmin kaulaa eikä huiveja tarvitse. Molempiin resorit hihan- ja lahkeiden suihin, tykkään että lapaset ja villasukat on helpompi pukea niiden päälle.
 
Merinovillaisista haalareista haaveilin. Lupasin itselleni etten osta uusia kankaita, jos kaapista löytyy käyttötarkoitukseen sopivia. Joten näillä mennään.

4 kommenttia:

 1. Ihanat, tykkään varsinkin tuosta korkeammasta kauluksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo matala kaulus oli vähän kokeiluversio, ja ei niin istuva tullut. Mutta menee onneksi huivien ja kaulureiden kanssa.

   Poista
 2. Varmasti niin lämpimiä näistäkin kankaista. Tuollaisia olen haaveillut joskus tekeväni, ehkä sitten joskus:-). Sinun tekemäsi ovat ihania :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä nämä varmasti lämmittää ihan mukavasti. Kauheasti ei näihin viitsinyt tehdä mitään erityistä, pääasiallisesti niitä käytetään vain ulkovaatteiden alla. Perusvaatetta perustarpeeseen :)!

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).