perjantai 28. helmikuuta 2014

Lämpöä ranteisiin ja varpaisiinVirkutivirk. Virkkailin äidille tossut ja ranteenlämmittimet Austermannin Step – langasta. Yksivärinen violetti on myös Austermannin, en vaan enää löytänyt vyötettä tarkempia tietoja varten. Lanka sisältää Aloe Veraa ja Jojoba öljyä. Koukkuna minulla oli numero 3, käsialani on aika tiukkaa. Kiinteitä silmukoita molemmissa.Tossujen ohje on oma sovellus, kuten myös ranteenlämmittimien. Toki voin kirjoitella ohjetta, jos satun uudestaan näitä virkkailemaan, ja joku ohjetta tarvitsee. Kukan alkuperäinen ohje löytyy Ninuskan blogista (<-klik). Sovelsin ruusua tiiviimmäksi, sillä tossuissa ruusu ei niin hyvin muotoaan säilytä avonaisena. 


Samat tossut tein myös anopille lahjaksi. Äiti ei ole kuulemma hennonut näitä juurikaan pitää, etteivät vaan kulu ;). Kiitoksia äidille taas mallina olosta!

4 kommenttia:

 1. Ihana, niin lämmin ajatus tehdä läheisille lahjaksi:-). Kuulostaa houkuttelevalta tuo langan koostumus, varmaan mieluisat iholla. Erittäin ihanat virkkaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kanneli! Lanka kyllä tuntui jo virkatessa mukavalle iholla, toivottavasti myös käytössä. Vyöte lupaili tuon käsittelyn kestävän 40 pesua, mukava sitten jatkossa kuulla miten kävi. Jos vaan äiti hennoo jalkaansa laittaa ollenkaan, saati pesemään. Kaapissa olisi vielä yksi täysi kerä jäljellä, jos joskus innostuisi itselleen tekemään siitä jotain.

   Poista
 2. Oi ihanat! Eiköhän ne lopulta päädy käyttöönkin, kun on tarpeeksi ihasteltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On äiti nyt kuulema saunan jälkeen hennonut laittaa hetkeksi ennen nukkumaanmenoa jalkaansa :).

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).