tiistai 13. toukokuuta 2014

Hyvät yöt ja enkelit!


Näillä sanoilla lopetamme äidin kanssa tekstiviestit iltaisin. Tapanamme on ollut lähettää edes lyhyesti päivän kuulumiset viestillä, sillä välimatkan vuoksi emme näe edes viikoittain (paitsi nyt olen näitä pentuja ajellut useammin katselemaan pojan kanssa). 


Olen niin onnellinen, että minulla on läheinen suhde äitiini. Ja että äiti ylipäätänsä on olemassa. Paljon on kaikkea, mitä haluaisin äidillekin ommella, jos vaan aikaa saisi miljoonasti lisää. Rakastan antaa läheisille lahjoja muulloinkin kuin juhlapäivinä, mutta tämän yöasun tein äidilleni äitienpäivälahjaksi. Toki asua voi käyttää myös oloasuna, jos haluaa.

Ihan simppeli t-paita ja capripituiset housut. Kaavana käytin samaa kuin joululahjaksi (klik) äidille tehdyssä yökkärissä. Hihoja ja lahkeita pidensin ja hieman kavensin lahkeita. Housuihin tein pieneksi yksityiskohdaksi rusetit ja kanttaukset paidan kankaasta. Kangas Eurokankaan Radiant Rabbit, yksivärinen trikoo myös Eurokankaasta. 


Kiitos Rakas Äiti mallina olosta ja kaikesta muustakin! Olet tärkeä ja rakas minulle!

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihastuttava yöasu. Lahkeenpituus ja hihanpituus ovat niin oikeat, sopivasti lämmittävät, mutta ei liian kuumat. Ihania kuvia äidistäsi. Söpöt pennut ovat siis syntyneet :) Mitä rotua ne ovatkaan ? Meillä on Jämtlanninpystykorvan pentu ja sen väritys on niin samankaltainen kuin teidän pennulla on. Meillä väritys on ehkä vähän tummempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kanneli! Vähän meni nämä lahkeenpituudet vuodenaikojen mukaan ristiin, kun jouluksi tein lyhyemmät ja kesäksi pidemmät :D. Pennut ovat harmaita norjanhirvikoiria, ihanuudet ovat nyt reilun 4 viikkoisia. Samaa rotua on ollut jo 80-luvun lopusta alkaen meidän perheessä, isäni metsästää hirviä ja kiertää haukkukokeita ja -kisoja.

   Poista
 2. Varmasti ihana lahja ollut äidillesi! Mukavaa, kun ilahdutat läheisiä itse tehdyillä lahjoilla! Ajattelinkin, että kangas on tutun näköistä, EK:ssa sitä olen sitten tainnut katsella :) Tykkään noista rusettiyksityiskohdista kovasti. Minulla on äidin kaipuu kovimmillaan juuri näin keväisin, äitini kun kuoli äitienpäivän alla. Ensimmäiset äitienpäivät ilman äitiä oli jotain ihan kamalaa, mutta näin kuuden vuoden jälkeen sitä selviää äitienpäivästä jo itkemättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimiä ajatuksia sinulle Krista! Olen yrittänyt nyt enemmän panostaa vaatteiden yksityiskohtiin, kun yleensä surruuttelen aika simppeliä vaatetta. Kun ei niitä mekko-ompeluita ole pikkuisille, niin sainpas kerrankin tehtyä johonkin aikuisen vaatteeseen näitä rusetteja! Kiitoksia kommentistasi.

   Poista
 3. Pikainen viesti :)
  Mun blogissa on sulle jotain ;)

  VastaaPoista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).