lauantai 7. toukokuuta 2016

Ommellen iloa - hyväntekeväisyysompeluun haetaan perheitäVilla & Villa -blogin naiset käynnistivät ihanan tempauksen ompelevien bloggaajien ja instaajien keskuudessa. Olin oikein iloinen saadessani kutsun osallistua tähän tempaukseen, pääsen tekemään edes pienellä tavalla hyvää jollekin, joka sitä oikeasti tarvitsee. 

Mukana tempauksessa on taitavia ompelijoita ja 6 kangaskauppaa. Listan meistä ompelijoista ja kaupoista löydät Villa & Villa -blogista (<-klik). Yhdessä meidän on tarkoitus tuoda iloa vähävaraisille perheille vaatteiden muodossa. Pyrimme toteuttamaan perheen lapsien toiveet vaatteesta mahdollisimman hyvin. Jokainen ompelija toteuttaa yhden vaatteen, joten miettikää perheessänne mikä se voisi olla.

Nyt haemme siis vähävaraisia perheitä, jotka tarvitsevat uusia vaatteita lapsilleen. Hakemukset lähetetään sähköpostilla villajavilla (at) gmail.com osoitteeseen. Kertokaa hakemuksessa perheenne tilanne lyhyesti, lasten iät ja vaatekoot, lasten omat toiveet vaatteesta (pienempien lasten osalta vanhemmat voivat esittää toiveet), mahdolliset eläinallergiat (jotta osaamme valita teille sellaisen ompelijan, jonka kotona ei ole lemmikkejä) ja omat yhteystietonne (nimi, osoite ja puhelinnumero). Yhteystiedot jäävät vain tempauksen järjestävän Villa & Villan sekä perheelle ompelevan ompelijan tietoon.

Mukana olevat ihanat kangaskaupat ovat:6 kommenttia:

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).