perjantai 6. toukokuuta 2016

Shhh, blogissa on ollut hiljaistaTulin vain huikkaamaan, että täällä ollaan! Blogi on nyt ollut kovin hiljainen, mutta kyllä täällä työstetään pikkuhiljaa sisältöä. Malttakaahan vielä tovi vartoilla, niin minä saan jotain valmista aikaiseksikin. Juhlapyhät ovat hieman sotkeneet käsitöille jäävää aikaa. Ja niinhän se myös menee, että työt "haittaa" harrastamista :). Kun lumetkin ovat sulaneet, menee vapaa-aika pihan kevätpuuhissa. Kesäkukat ovatkin jo löytäneet paikkansa.

Saatte nyt tyytyä pariin huonoon puhelimella otettuun räpsäisyyn, kun kameran kanssa en ole ehtinyt heilumaan. Keväisiä sukkia olen neulonut itselleni ja nappejani ihastellut. Kevättakki jäi (toistaiseksi) ompelematta alkuperäisen materiaalin sopimattomuuden vuoksi. Mutta jospa sille ei olisi tänäkään keväänä tarvetta, kun olen jo monta vuotta pärjännyt ilmankin :D. Muutenkin ompeluaika on siis ollut minimissään, joten ei ole ollut mitään varsinaista kuvattavaa tänne blogiin. Instagramin puolelta voitte käydä maistelemassa tunnelmia enemmän, sinnehän pääsee kurkkaamaan ihan ilman sovellustakin sivupalkissa olevan linkin kautta.

Kesää kohden mennään ja lujaa. Nautitaan kauniista kevätpäivistä! 

17 kommenttia:

 1. Voi, orvokki on niin mun suosikkikukka. Niitä oli mulla hääkimpussakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hääkimppu orvokeista kuulostaa ihanalle :)! Kiitoksia kommentista Pikku Akka!

   Poista
 2. Ihania keväisiä kuvia! Täällä kanssa ollut vaikka mitä hommaa, käsityöt olleet todella minimissä pari viikkoa ja nyt tuli nämä ihanat ilmat, joista pitää nauttia ja kyllä minä olen sitten nauttinutkin -aamusta iltaan :). Oikein ihanaa äitienpäiväviikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Krista, samoin sinullekin ihanaa viikonloppua! Näillä säillä on kieltämättä ihanaa puuhailla pihallakin. Minustakin on kuoriutunut ajan saatossa enemmän puutarha-ihminen :D. Aiemmin saatoin antaa miehen käydä ostamassa pihalle kesäkukat, nyt pitää päästä mukaan miettimään ja valitsemaan ;).

   Poista
 3. Kauniita ja keväisiä kuvia.. Nyt on kyllä ollut niin ihanat kelit, lapset viettää ihan vallan ulkoilmaelämää - ja nukahtaminen käy illalla ihan hetkessä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen itsestäkin huomaa, että päivä pihapuuhissa vie tehokkaasti mehut. Illalla uni maittaa :). Ja onhan se lapsistakin kivaa, kun ei tarvitse niin paljoa vaatetta ulos laittaa, vaan pihalle pääsee pienellä vaivalla. Kiitoksia Raisa!

   Poista
 4. Ihania kuvia. Niin kesäisiä ja raikkaita.

  VastaaPoista
 5. Hyviä kuvia puhelimellasi saa! Pari tuttua nappia kokoelmastasi löytyy. Minulle puutarhahommat on pakkopullaa mutta muuten ulkona liikkuminen näillä keleillä on parasta ajankulua! Mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle puutarhahommat oli ennen pakkopullaa, enkä vieläkään kovin paljon kitkemisestä nauti, mutta kukkia rakastan ja niitä on ilo laittaa ja hoitaa. Kiitoksia Saija!

   Poista
 6. Ihanaa toukukuun alkua siulle ❤️❤️

  VastaaPoista
 7. Samat on puuhat täälläkin! Aivan ihana touhuta pihahommia aamusta iltaan, lapsetkin viihtyvät niin hyvin ulkotouhuissa kaverina. Annetaan käsitöiden odotella huonompia ilmoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä huonoja säitä Suomen kesään mahtuu, ja silloin onkin mukava kaivaa käsityöt esille ;). Pihalla on ihana seurata kasvun ihmeitä. Kiitoksia Katja!

   Poista
 8. Kauniita ja keväisiä kuvia! Ja tarkkoja. Näillä nykyajan puhelimilla saa otettua kyllä aika laadukkaita kuvia:) Täällä on kans siistitty pihaa ja vietetty aikaa ulkosalla, ihanat kelit olleet! Mitään kukkia ei ole kyllä ehditty laittaa vielä ja pensaiden istuttamistakin olisi tiedossa, näin mies suunnitteli:) Ompelulle ei hirmuisesti ole jäänyt aikaa, eikä illalla töiden jälkeen oikein ole jaksanut keskittyä kovin suuritöisiin, odottelenkin tässä jo pitkiä vapaita..:) Mukavaa äitienpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Villa Pipo! Mun puhelimella ei kyllä kovin kaksisia kuvia saa :D. Mutta ihan välttäviä sellaiseen pikapäivitykseen ;). Iltaisin ei kovin paljoa kyllä jaksa tehdä, varsinkaan mitään mikä vaatii ajatustyötä.

   Poista
 9. Ihanat kevätkuvat! Se on kyllä just niin erilaista pitää diyblogia, kun jos ei ehdi ompelemaan, blogiin ei saa sitä sisältöä, samalla lailla ainakaan. Mutta mä tykkään kovasti just näistä muistakin jutuista, ei aina tarvitsekaan olla sitä yhtä aihetta. :)

  VastaaPoista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).