torstai 14. marraskuuta 2013

Vuoden viimeiset…


… farkkulaukut. Äiti toivoi mustaa suurempaa laukkua kaupunkilaukuksi ja vaaleaa pienempää ”kylällä” asiointi laukuksi. Molempiin hän itse toi materiaalit. Vetoketjut tietysti omasta varastostani, sekä kauluspaita että vyöt.

Mustan laukun kauniit takataskujen tikkaukset olisivat jääneet piiloon, jos laukun olisin tehnyt kuten tavallisesti. Eihän tässä muuta eroa ole kuin vyön solki tietenkin laitettiin takakappaleen puolelle.


Vaaleaan laukkuun en tehnyt vuoria, ompelin farkuista kaitaleen johon vetoketjut kiinnitin. Sopivan pituista vetoketjua ei löytynyt, joten laitoin tähän kaksi pienempää.
Farkkujen ompelu ei tältä vuodelta tähän loppunut, laukkuja en aio tosin tehdä. Työn alla on nimittäin kiikkutuolin matto  farkkujen lahkeista(tai millä nimellä sitä kukin kutsuu). Ja joulua kovin jo odotellaan, lempijuhlaani. Kesästä asti on pientä lahjapajaa ollut pystyssä, jospa niistä jotakin valmistuisi kuvattavaksi astikin!

4 kommenttia:

 1. Täälläkin on farkkupaja käynnissä. Marras-joulukuulle olen ilmoittautunut pariin myyjäistapahtumaan, joten myyntipöydälle on tulossa yhtä ja toista. Kiva kattella eri ihmisten tekemiä farkkujuttuja. Materiaali on sama, mutta jokaisella niin oma tyylinsä ja kädenjälkensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyjäisiin saakin varmasti ihan eri tahtia ommella. Todella rikkaus, kun meillä kaikilla on oma tyylimme!

   Poista
 2. Voi että olet taitava ja tehnyt paljon kaikkea!! Kiva kun vinkkasit että täällä näitä töitäsi pääsee katselemaan ja ihastelemaan! Mukavaa joulun odotusta :)

  katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kun löysit tänne! Ja kiitoksia. Mukavaa joulun odotusta teidänkin perheeseen!

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).