keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Lelupussi-söpöilyä


 
 
Olen joskus vuosia sitten tehnyt näitä samanlaisia lelupusseja viemisiksi/lahjoiksi. Nyt ompelin muutaman varastoon, jos tulee kyläilyjä lapsiperheisiin tai sattuu syntymään pieniä vauvoja (joille kyllä yleensä ehtii tehdä ihan rauhassa täysin heille tarkoitettuja juttuja). Kerrankin näin päin! Yleensä viemisiä näpertää viime tingassa juuri ennen lähtöä. 
Painoin kirjaimet ensin lakanakankaalle ja ompelin tekstipalkin kiinni pussiin. Sitten vain pussin ompelu ja nauhan kiinnitys. Pilkulliset kankaat ovat alelaarista löytynyttä pussilakanaa, muut hankittu joskus Eurokankaasta.
 

Äiti pyysi itselleen käsityöpussia. Ei kuulemma tarvinnut varsinaista käsityölaukkua, mutta jonkin pussin, johon sujauttaa käsityönsä. Ruusukankaasta tehty pussi siis hänelle.

6 kommenttia:

 1. Hienot pussukat! Viemisiä olisikin hyvä olla nurkissa valmiina odottamassa tulevaa tarvetta.Vieläkö minäkin sen oppisin :D
  Mainio Hipsuli seikkailee edellisessä postauksessa! Aitoja,ihania aarteita sulla siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Usein kyllä jää ne viemiset etukäteen tekemättä, kun on kaikkea muutakin mukavaa puuhaa. Ja oikeasti kaikkein ihaninta on, kun viemisen ehtii tehdä rauhassa juuri saajalleen sopivaksi ja ajatuksella. Vaikkakin ne kyläilyt kyllä tulevat aika yllättäen, joten ei siinä paljoa ehdi tuumailemaan, mitäköhän tekisi ja mistä materiaalista.

   Poista
 2. Kunnon käsityöpussille lienee aina tarvetta yhtä suuressa määrin kuin lelupussillekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa! Muovipusseissa taitaa monella käsityö kulkea mukana.

   Poista
 3. Nuo on niin nättejä pusseja, että niitähän voi käyttää vaikka lahjapusseina. Vie sitten vauvalahjaa tai vaikka pari kerää kaunista lankaa, niin kyllä tuollainen kaunis "kääre" tekee lahjasta vielä mieluisamman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kikka! Voi, kun muistaisikin lahjan paketoinnin yhteydessä nämä kankaiset! Kiva idea, pitäisikin ommella eri kokoisia vielä lisää talteen "lahjapaperiksi". Usein kyllä suosin lahjakasseja tai virkattuja koreja, mutta kankaiselle voisi olla lisäkäyttöä enemmän.

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).