sunnuntai 16. helmikuuta 2014

KISS-mekko
Viskoositrikoo Eurokankaan palalaarista, kaava oma. Mukava, vilpoinen, nopea tekoinen mekko. Vihdoinkin sain kuvattua tämän jo kauan valmiina olleen mekkoni! Kutsun näitä vaatteita KISS -vaatteiksi (Keep It Short and Simple). Kuosi kohdallaan, niin ei vaatteen malliin tarvitse kikkailuja.Olemme äidin kanssa suurinpiirtein samankokoisia, joten pyysin häntä malliksi. Suuret kiitokset hänelle mallina toimimisesta! Jospa tämä blogi alkaisi pian olla ajantasalla, vielä olisi muutama valmis juttu kuvaamatta. Viikonloppuna sain tehtyä pojallekin vaatetta, toivottavasti nekin pääsevät pian kameran eteen!

10 kommenttia:

 1. Hieno kuosi ja kivanmallinen mekko!

  VastaaPoista
 2. Onpas hyväsävyinen kuosi. Kuviollisen kankaan kanssa toimii selkeä malli erittäin hyvin. Pääsee kuosi oikeuksiin. Kaunis on :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Pitkään tämäkin kangas kaapissa odotteli sitä oikeaa malliaan.

   Poista
 3. Oi,kyllä on nätti!Ihana kuosi tosiaan.Tykkään tuosta kauluksesta.Mun vartalolle tuo malli ei vain istuisi mutta äitisi vartalolla täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Alunperin ajattelin tekeväni tästä mekosta hihattoman, mutta allit ei pysyneet viime vuoden laihdutuksessa mukana, joten hihat pelastaa sen tilanteen :D.

   Poista
 4. Vaikuttaa juuri sellaiselta, mistä tulee vaatekaapin suosikkimekko kun kaikki palikat ovat kohdallaan: joustava kangas, simppeli malli ja näyttävä kuvio. Olen myös viime aikoina oivaltanut erilaisten trikoomekkojen käyttökelpoisuuden ja muutama kangas odottaa jo sopivaa ompeluhetkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Minulla ei aiemmin ollut kovin montaa mekkoa kaapissa, nyt niitä on alkanut kaivata. Trikoomekko kun ei purista, eikä kiristä. Voi huoletta vetäistä kylään päälle, ja voi surutta syödä sen toisenkin pullan. Ja tämä kappale on vielä silittämättä siisti!

   Poista
 5. Jos olisin nähnyt tuon kankaan jossain laarissa, niin olisin heittänyt sen sivuun ja jatkanut etsimistä. Mutta nytkun se on vaatteena, se on tosi upea!! Aivan ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään itsekin sitä kyllä pyörittelin, ja mietin näinköhän tästä tulee kiva :D. Olen yrittänyt saada vaatekaappiin vähän väriä, pääsääntöisesti kaikki mekkoni ja vaatteeni ovat...mustia tai valkoisia tai edellisten yhdistelmiä! Tämä on jotenkin kyllä aika syksyinen kuosi, mutta onpahan sitten valmiina syksyä varten.

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).