maanantai 11. elokuuta 2014

Blogihiljaisuuden syy..Olen todella pahoillani, blogin päivitys on valitettavasti jäänyt liian pitkäksi aikaa :(. Mutta syy on äärimmäisen ihana. Rakas lapseni täytti 5 -vuotta, ja sitä on juhlittu pari päivää. Juhlavalmistelut yhdistettynä (melkein yli-)kypsiin marjoihin pihan puskissa ovat kaataneet tämän naisen sänkyyn iltaisin todella väsyneenä. Nyt kuitenkin äärimmäisen pikainen päivitys parin kuvan verran, lupaan pian palata kunnon juhlapostauksen kanssa. Valoa vielä hetken verran riittää ulkona, ehtii muutaman litran poimia herukoita ennen nukkumaanmenoa ;).


Pojan toiveesta synttäreiden teemana olisi poliisi. Tässä pientä esimakua koristeista ja yläkuvassa olevasta asevyöstä, joka jäi aiemmin tekemästäni poliisiasusta (<-klik) puuttumaan.

Vielä on lämmintä riittänyt, en edes muista milloin olemme saaneet viimeksi sadetta. Nyt täytyy rientää jatkamaan puuhia. Toivottavasti vielä jaksatte odotella hetken seuraavaa postausta.

Ihanaa syksyn odotusta teille kaikille! Ja en olekaan muistanut toivottaa uusia lukijoita tervetulleiksi; Tervetuloa, ihanaa saada teidät mukaan!

12 kommenttia:

 1. Mukavat juhlat teillä :) Ja voiko parempaa teemaa viisivuotiaalle ollakaan kuin poliisiaihe. Kyllä sitä vettä on meilläkin odotettu. Tuntuu, että lupaavalta näyttävät pilvet aina hajoavat jonnekin ja sade jää tulematta. Onhan nyt ollut aivan uskomattoman lämmintä. Päivittelehän blogia kun jaksat ja ehdit, kyllä me jaksamme odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kanneli! Kai sitä täytyy julkisesti hieman päivitellä sateen vähyyttä, sillä meillä alkoi yöllä sadella ja ainakin vielä vettä tulee. Nyt ei tarvitse illalla lähteä letkun kanssa pihaa kiertäämään. Luonto kiittää!

   Poista
 2. Hienolta näyttää. On tainnut vähän kaikilla olla tässä tohinaa, kenellä koulujen alun, kenellä töihin paluun, kenellä sadonkorjuun takia :). Päivittelet, kun siltä tuntuu, hyvää kannattaa odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pojan synttärit sattuvat tähän kiihkeimpään sadonkorjuu-aikaan, helposti päivät venyvät pitkiksi ja yöunet jäävät vähäisiksi. Kiitos Krista!

   Poista
 3. Onnea pienelle poliisille!
  No joo, tämä arki, kaikki kiva pitää tehdä pikakelauksella tai pitkitetyllä aikavälyksellä. Tekisi mieli painaa pause. Tuo teidän savusauna näyttää juuri siltä, mihin nyt arjelta piiloutuisin. Ehkäpä se tästä.
  Selasin nuo aiemmatkin postaukset läpi ja ihastuin tyohon videonauhakassiin ja iltalaukkuun! Ihanan elävää pintaa ja varmasti kestää niin katseen kuin käytönkin. Hienoa ja siistiä työtä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sanne-Maija, myös pienen poliisin puolesta! Kai nämä on sitten niitä elämän ruuhkavuosia itse kelläkin. Välillä on pakko ottaa lepotauko, onneksi tuo vanhempieni savusauna ympäristöineen tarjoaa kunnollisen pakopaikan arjen aherruksesta (siellä oikeasti unohtuu kaikki kiire ja aika pysähtyy).

   Poista
 4. Syksyllä kyllä riittää kaikenlaista puuhaa! Ihan mielenkiinnolla odottelen, mitä seuraavat postaukset käsittelevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidän syksystä, jotenkin on niin ihana kerätä talven varalle kaikkea herkkua pihalta ja metsästä. Seuraavissa postauksissa on tulossa juhlakoristeita, itselleni tekemiä vaatteita sekä virkattua tiskiliinaa. Kiitos Mandariinimania!

   Poista
 5. Onnea 5-vuotiaalle :) Hauskat koristelut ja hieno asu poliisilla! Arki painaa päälle täälläkin, kohta vielä kovemmin, kun pitää opinnot aloittaa, hui :p Tsemppiä puuhiisi ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Hannariina! Sinulla onkin sitten urakkaa edessä. Tsemppiä sinullekin <3!

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).