tiistai 29. huhtikuuta 2014

Mekkoa pukkaa...


Kaapissa huutava pula mekoista. Ensimmäinen valmis mekko on tässä, tadaa!



Kaavana käytin omaa luottokaavaa, samalla kaavalla olen tehnyt ns. kiss-mekon (klik). Tähän pidensin ja levensin helmaa sekä tein hihoista lyhyemmät. Yläosaan laitoin yksivärisen trikoon vuoriksi.




Kangas on Eurokankaan palalaarista haalittua viskoosi/puuvilla/elastaania (näin näppituntumalla arvaillen).



 Raitoja ei tosiaankaan saanut kohdistettua mihinkään suuntaan, sen verran vähän onnistuin kangasta hankkimaan. Helmaan tein poikkeuksellisesti vain rullapäärmeen. Vyö on ihan kaupan tavaraa. Tähänhän voisi yhdistää myös muun värisiä vöitä ja kenkiä, ruskea esimerkiksi toimisi varmaan kivasti.

Kyllä, olen reissupöhötyksessä, kuten kuvista voi nähdä :D. Eli vauvavatsaa ei tarvitse arvailla ;).

6 kommenttia:

  1. Onpa kaunis maximekko, vähän merihenkinenkin ehkä :) Voi, minäkin tykkäisin niin kovasti tuollaisista pitkistä trikoomekoista, mutta kun tuntuu, ettei ne ole ihan paras vaihtoehto mun vartalotyypille :(. Tämä on kyllä tosi hieno, innolla odotan seuraavia mekkoja. Kauniit kuvat muutenkin sinusta - kiva nähdä, minkä näköinen olet, kun ollaan tässä niin paljon kommentoitu toistemme blogeihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Olen vuosia haaveillut pitkästä mekosta, ei ole vaan ole tullut tehtyä. Aika vähän itselleen tulee ommeltua. Mies kysyi mekkoa ommellessani, että mitä teen ja kenelle. Kuullessaan, että ompelen mekkoa itselleni, hän ilahtui. Oli kuulema jo aikakin ommella itselleni jotain :). Blogisi kuvien perusteella voisin kuvitella, että sinullekin sopisi maximekko, mutta vaikeahan se on kuvien perusteella toisen vartalotyyppiä tietää (kun harvat täällä netissä alusvaatteisillaan on :D). Minulla on aika voimakas tiimalasi, ainakin normaalissa painossa ja pituutta sen verran, että pitkät mekot tuntuvat kivoille päällä. Katsotaan milloin ehdin tekemään seuraavan mekon, viimeistään haasteeseen on suunnitteilla sitten yksi ;).

      Poista
  2. Upea mekko ja niin kauniisti sopii sinulle. Värit ovat ihanan raikkaat. Tuo on just sellainen, jonka olisi kiva vetäistä päälle viileänä kesäiltana. Mukava nähdä lisää :) Kuvasi ovat ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangas on muuten ihanan vilpoisaa, saattaa tulla vedettyä myös kesäpäivisin päälle. Ainakin kesäillat on tälle mekolle varattu! Minä palan kovin herkästi auringossa ja saan aurinkoihottumaa, joten jotain pitkähihaista tarvitsen aina. Toivottavasti ehdin pian ompelemaan lisää mekkoja, meillä on ilmeisesti kesäjuhlia tulossa. Ja toivotaan lämmintä kesää, että niitä mekkoja voisi pitää. Kiitoksia oikein paljon Kanneli!

      Poista
  3. On siinä vähän sellaista retrohenkeäkin, ehkä tuo komea pituus vaikuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, jos tämän asustaisi vielä ruskeilla jutuilla voisi hyvinkin mennä 70-luvulle ;).

      Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).