maanantai 7. huhtikuuta 2014

Tyynynpäälliset ja keskeneräistä


Pikapäivitys kaiken sairastelun ja kiireen keskeltä. Tein tällaiset pikaiset tyynynpäälliset ompelemalla vanhaa pitsiä lakanakankaaseen. Kivan keväinen tyyny tulikin! Valkoinen tyynynpäällinen on ihan pellavaa piilovetoketjulla (pellava ei riittänyt tyynyliinatekniikkaan).


Ja näitä munia on tullut virkattua useita. Niiden olinpaikat paljastuvat toivottavasti pian täällä blogissakin, meillä on ollut sen verran touhua ja tohinaa, etten ole konetta ehtinyt avaamaan. 

 Tälle munalle tuli paikka vessaan. Laitoin pieneen saviruukkuun, höyheniä reunoille ja tervanarua koristeeksi. Ihana tervan tuoksu!

Mukavaa pääsiäisen odotusta! Arvontaan ehtii vielä osallistua muutaman päivän ajan!

4 kommenttia:

 1. Värit on töissäsi taas niin ihanan raikkaita, juuri keväisiä. Olet tehnyt monenlaisia askarteluja pääsiäiseen, ihana :) Pitsityynystä tuli hieno. Sopii niin hyvin tuon pellavan värisen viereen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Minulla tulee aina keväisin lisättyä väriä kotiin koristein ja tyynynpäällisin. Muualta sitä väriä ei sitten kotoa juuri löydykään.

   Poista
 2. Vihreä tyyny on aivan upea, oikein väriterapiatyyny rankan työpäivän jälkeen! Täytyy nostaa hattua, sinä olet kyllä todella ahkera askartelemaan näitä pääsisäisjuttuja, olisipa minullakin puolet tuosta innostuksesta, niin meillä olisi vaikka mitä hienoja pääsisäisjuttuja, mutta vanhoilla jutuilla enimmäkseen mennään täällä, mitä nyt tytöt ovat muutamat tiput askarrelleet. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Minulla tulee aina juhlien alla tehtyä jotain uuttakin koristetta, joinakin vuosina tulee uusittua kaikki. Koristeiden väsääminen on yksi intohimoistani :).

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).