keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!

Sain ihanalta Milmajohannalta Mumintalo-blogista (klik) tällaisen kivan haasteen. Haaste on lähtöisin Tipulassa-blogista.
Säännöt ovat yksinkertaiset:

"Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat(päätät itse määrän). Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutus asia vireille.


Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!"

Haastavaa oli miettiä ketä haluaisin ilahduttaa. Täällä vierailee niin monia ihania bloggaajia, joita tietenkin kaikkia haluan tässä yhteydessä kiittää! Yritän aina muistaa teitä kommenteilla, joten tällä kertaa haluan erikseen ilahduttaa seuraavia bloggaajia:


Tämä haaste onkin hauska, kun voi itse valita ilahduttamistavan. Kertokaahan innostutteko lähtemään mukaan :).

Huomenna on sitten luvassa toisenlaista haastepostausta. Käykäähän katsomassa Kristan Helmoja ja hepeneitä-blogin järjestämän käsityökirja-haasteen osallistujien töitä. Huikeita!

19 kommenttia:

 1. Mahtavaa,että lähdit mukaan. Laitahan yhteystietosi s-postiini: heleena.henriksson@gmail.com. Laitan jotain ilahduttavaa Paten matkaan :D

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana hyvän mielen haaste! Olen ilman muuta mukana! Kiitos sinulle <3 Olen ihan otettu :)

  Ps. Anteeksi sähläys kommentoinnin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä oli niin mukava haaste, että ehdottomasti tällaiseen haluaa mukaan :). Laittaisitko sähköpostiini postiosoitteesi, niin minä laitan pientä tulemaan :)?

   Poista
  2. Niin siis hannannamit@gmail.com, oli osoite :). Joskus näiden kommenttien kanssa tulee sählättyä :D.

   Poista
 3. Voi että, ilahdutti jo ajatuskin! Eli ilman muuta mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että lähdet mukaan! Postiosoitteen pyydän sinuakin lähettämään minulle hannannamit@gmail.com :)

   Poista
 4. Onpas ihana haaste, ilman muuta mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinäkin lähdet mukaan! Ilmoitatko minulle sitten postiosoitteesi?

   Poista
  2. Lähettäisitkö sinäkin postiosoitteesi jos otat haasteen takaisin..? :)

   Poista
  3. Hyvä, kun muistutit :)! Lähetin sinulle juuri sähköpostia!

   Poista
 5. Mukavan kuullonen haaste! Oon tässä pähkinyt, että jatkaakko haastetta vai ei ja tullut siihen tulokseen ettei minusta vaan taida tällähetkellä olla sitä eteenpäin viemään. Mutta tiedätkö, minua ilahdutti ja lämmitti jo ajatuskin, että olit heittänyt haasteen minulle ja sinun kommentit blogissani vasta ilahduttavatkin :) Siispä suuret kiitokset sulle Hanna Mi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eerika <3! Ymmärrän oikein hyvin, jos tuntuu ettet halua haastetta viedä eteenpäin. Kiitoksia myös sinulle ihanista kommenteista!

   Poista
 6. Olipas tämä mieltä ilahduttavaa <3 Kiitos :) En kyllä ymmärrä miten olen tämän postin ohittanut, mutta onneksi sen huomasin. Ehkä jäänyt huomaamatta myös siksi, kun viime viikolla ehdin niin harvoin blogiin. Otan haasteen vastaan, mutta tulen varmaankin pienimuotoisesti haastamaan muita eli heitän varmaankin pallon sinulle, niin saan ilahduttaa sinua. Kai se näinkin onnistuu ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin, että tässä haasteessa on aika vapaat myös nuo haastamissäännöt :). Eli onnistuu varmaan niinkin. Kiitoksia oikein paljon, olen hämmentynyt :). Vastaan sähköpostiisi hieman myöhemmin :).

   Poista
 7. Haasteet ovat kivoja, niin lukea kuin itsekin pähkäillä niiden kanssa. Tuli mieleen, kun kerroit, ettet ymmärrä Paperiaskartelusanastosta. Minulla on blogissa alaotsakkeen takana sanasto niihin, jos tahdot joskus selvitystä mikä mietityttää. Päivitän sitä kun uutta löydän. Aina kun en muista postaukseen laittaa selitystä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Viltsu! Mitenkähän en huomannut tuota sanastoa, varmaan olin eilen niin lumoissani kauniista jutuistasi :). Mahtavaa, nyt on taas mahdollisuus oppia uutta! Paperiaskartelut ovat jääneet minulta aika vähiin, mutta blogisi myötä inspiroiduin niiden mahdollisuuksista.

   Poista
 8. Kiitos Hanna aivan ihanasta ilahdutuspostista! =) Ihana idea antaa tuollainen "tee se itse"-lahja, ja se valmis perhonen oli niiiiin ihana! Levyvanu onkin toista työtä varten ostoslistalla, joten postaan lahjasi vasta kun saan oman perhoseni tehdyksi! Hurjasti kiitoksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Raisa P., että lahja ilahdutti! Mahtavaa, jos ennätät perhosen joskus tehdä! Kiitoksia sinulle <3!

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).