maanantai 5. tammikuuta 2015

Lahjapussi ja sen sisältö


Pieni pussi vanhoista farkkujen lahkeista.


Pala lakanaa, vanhoja brodyyripitsejä, satiininauhaa, leimasinvärejä.Lahjapussi valmis. Ja sen sisälle tietenkin itsetehty pieni lahja.


Tossut, samalla ohjeella kuin monet muutkin aiemmin (<-klik) syntyneet. Lisäyksiä hieman tavallista ohjetta enemmän ja pituutta lisää. Novitan 7 veljestä langasta.


Rakkaalle miehelleni, jonka kanssa olemme kahden päivän päästä 15 vuotta kulkeneet yhtä matkaa. Niin se aika vain kuluu. Joskus liian nopeasti, joskus liian hitaasti.

Ihana uusi vuosi on pyörähtänyt jo käyntiin. Mitähän kaikkea mukavaa tänä vuonna tapahtuu? Ainakin aion oppia jotain ihan uutta, mutta en ole vielä päättänyt, mikä käsityön saralla olisi se tämän vuoden uusi juttu. Mitä te aioitte opetella tänä vuonna, jospa niistä saisi jonkin vinkin?

Blogin ulkoasuakin muutin hieman, halusin välillä vähän selkeämpää otetta. Toivottavasti ei satu kenenkään silmiin pahasti ;).

Sydämellinen tervetulo-toivotus uusille lukijoille ja kaikille kauniita talvisia päiviä!

18 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis lahja <3 Paljon onnea yhteisistä vuosista!
  Ps. Blogin uusi ilme näyttää oikein hyvältä ja raikkaalta! Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Pizzicato! Mukavaa loppiaista sinnekin päin!

   Poista
 2. Onpa ihana lahja ja onnea! Täällä on kuljettu yhteistä matkaa muutama vuosi enemmän. Minun henkilökohtainen haasteeni on kerrata, ehkä opetella uusiakin erityistekniikoita. Ne on sellaisia mitä haluaisin tehdä, mutta harvoimmen arjen tiimellyksessä sitten kuitenkaan tulee tehtyä. Uusi ilme näyttää tosi kivalta, itselläkin ulkoasuuudistukset vaiheessa, pala palalta pikkuhiljaa eteenpäin (ja kun saisi jonkun hyvän uuden kuvan vielä napattua). Hyvää loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasun kanssa itsellä ainakin tulee helposti kyllästyminen, tietysti sitä itse eniten katselee :). Minullakin olisi paljon kansioita opiskeluajoilta, joissa olisi kaikkea kivaa erityistekniikoiden ja värjäystenkin osalta kokeiltavaksi. Muistin verestäminen voisikin olla aika hyvää tekevää. Itseasiassa katselin kaappien siivouksen yhteydessä valokuvia opiskeluaikojen töistä, ja pohdin jos niistä saisi jalostettua jotakin :). Mukavaa loppiaista sinullekin, ja kiitoksia kommentista sekä onnitteluista!

   Poista
 3. Ihana lahja, pussukka on tosi kiva! Onnea teille yhteisistä vuosista! Ulkoasu-uudistus näyttää kivalta ja selkeältä. Täälläkin olisi haluja oppia tulevana vuonna jotakin ihan uutta.. Ainakin kloriittikokeilut voisivat olla yksi uusi juttu.. Ja vuosi on pitkä aika, ihan varmasti muitakin ideoita tulee vielä.. :) Mukavia pakkaspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa P! Vuoden aikana varmasti tulee vastaan vielä monia uusia ideoita ja kokeiluun päätyviä juttuja. Pakkasta riittääkin, ei kovin kauaa uskalla ulkoilla näillä päälle 20 asteen säillä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mies itseasiassa toivoi syksyllä kelien viilennettyä itselleen tossuja, joten nyt sitten sellaiset sai. Kiitoksia Pikku Akka!

   Poista
 5. Kiva lahja ja onnittelut täältäkin päin sinne teille!! Uusi ulkoasu näyttää minusta oikein selkeälle ja raikkaalle. Banneri sopii blogiisi kuin nakutettu, olethan mestari mitä tulee farkkujen uusiokäyttöön :)
  Idearikasta ja onnellista alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Eerika! Nämä tossut on jo miehen jalkaankin eksyneet, mukava nähdä käytössä.

   Poista
 6. Kauniin lahjan olet tehnyt. Onnea teille :) Kiinnitin heti huomiota blogisi ulkoasuun. Näyttää todella hyvältä. Kiva kun olet lokeroinut eri vuosien työt tuohon ylös. Omat taidot ovat aika hukassa näiden teknisten juttujen suhteen :) Mukavia päiviä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin nämä nettijutut ovat opettelussa. Opiskeluaikana käytin tietokonetta/nettiä todella sujuvasti, mutta eihän sitä enää mitään osaa, kun kaikki muuttuu niin nopeasti. Välissä kuitenkin ollut lukuisia vuosia ettei ole tarvinnut tehdä mitään erikoisempia juttuja, googlella tiedon etsiminen ei kovin paljon osaamista vaatinut. Mukavia päiviä sinullekin ja kiitoksia Kanneli kommentista <3!

   Poista
 7. Kiva idea pussukassa! Blogin uusi ilme on oikein onnistunut, heti huomaa, että kierrätysfarkut on suuressa osassa käsitöissäsi (niinkuin tässäkin postauksessa :)) Ja onnittelut yhteisistä vuosista! Minun tavoitteeni tänä vuonna liittyy valokuvaukseen, opeteltavaa riittää uuden kameran kanssa :) Minulla on semmoinen kutina, että tästä vuodesta tulee loistava monella tapaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mandariinimania! Farkkuvarastoja on vielä ihan riittävästi, joten varmasti niistä tulee tänäkin vuonna väkerrettyä kaikkea. Oi, valokuvaus! Juurikin se on yksi asia, jossa riittää opeteltavaa vielä pitkäksi aikaa.

   Poista
 8. Todella kiva lahja! Täytyisi itsekin enemmän vältellä paperikääreitä ja ommella ne ennemmin. Blogin ulkoasu on selkeä ja hrlppolukuinen. Tänä vuonna tavoitteena olisi ommella itselleni farkut.
  Onnea vuosipäivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, farkut kuulostaa mielenkiintoisille! Minä olen yhdet tehnyt, eikä toisia ole heti suunnitelmissa. Oli niissä sen verran hommaa :). Paperikääreisiin minä suurimmalta osalta lahjoissa kuitenkin turvauduin jouluna, synttäreille usein tulee erilaisissa kasseissa ja pusseissa vietyä lahjat. Kiitoksia mARa!

   Poista
 9. Ihana lahja ja koko idea! :) Jos kiinnostaa niin käy katsomassa oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Amanda! Käyn varmasti tutustumassa blogiisi, mukava kun jätit osoitteen :).

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).