keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet?Kuvattuna ei nyt ole valmiita juttuja (odottavat kiltisti sitä kuvausintoa), mutta aloitankin vuoden pohdiskelemalla mitä seuraavaksi. Varsinaisia keskeneräisiä töitä ei ole tällä hetkellä, pojalle on tulossa virkattu takki, mutta muuten vuoteen lähden käsitöiden suhteen aika tyhjältä pöydältä.
 
Pää pursuaa luonnollisesti ideoita, ja tänään vietin pitkän tovin käsityölehtiä ja – kirjoja selaamassa. Levitin myös suuren osan kankaita työhuoneen lattialle ja mittasin ja tuumailin. Lankavarastojakin pengoin. Se kuningasidea kuitenkin jäi puuttumaan, lamppu syttymättä. Näitä tyhjiä hetkiä on välillä, ja silloin tuntuu, ettei pääse eteenpäin, ei millään.
 
Vaikka tietää, että ei siihen kauaa mene, kun jokin kangas huutaa ompelemaan, rautalanka vääntelemään tai lanka virkkaamaan. Jokin vaate vaatii päästää valmiiksi tai sisustusidea toteutettavaksi. Ilman näitä tyhjiä hetkiä ei voisi syntyäkään mitään uutta, ehkä jo viikonloppuna jokin idea pääsee toteutukseen. Materiaali ja malli kohtaavat ja syntyy jotakin, mistä saattaa tykätä hullun lailla.
 
Onko teillä muilla tyhjiä hetkiä, hetkiä jolloin haluaisi kyllä tehdä jotain, mutta mikään ei tunnu etenevän ja/tai materiaali tai malli ei inspiroi?
Kuvaustaitoni eivät ole mitenkään huiman hyvät, sen näkee näistä ilotulituskuvista, joista tämä jälkimmäinen on epäonnistumisessaan aika hauska!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).