sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulu lähestyy


Onneksi meidän talossa on tehty varsinainen joulusiivous, nyt vaan koristellaan kotia minkä ehditään. Ruuat laitellaan huomenissa, leivottu on jo. Uusia koristeita olen tehnyt uutterasti koko syksyn, joku pakkomielle oli saada täksi jouluksi uusittua koristeet. Vanhatkin olisi varmasti kelvanneet, mutta kaipasin kovasti punaista lisää koristeisiin. Tähän asti on menty pitkälle valkea – hopea linjalla. Nyt ropisee punaista!

 
Tänne saunatupaan tein amarylliksestä pienen asetelman, jos nyt havujen ja sammalen laittoa kukan juurelle ja koko komeuden asentamista silkkinauhalla koristeltuun sinkkiämpäriin voi asetelmaksi sanoa. Sohvan turkoosi tyynynpäällinen hyppää ikävästi silmille, vaikka ihana muisto New Yorkin matkaltamme onkin. Menee yötöiksi, kun tahtoisin punaiset niiden tilalle.
 

 
Vanhasta ovesta tehty kehys on odottanut vuosikaudet täydellisten kuvien löytymistä, ei ole löytynyt vieläkään. Jouluksi tein tällaisen ketjun siihen, leimasimella rauhaisaa joulua ja reunukset. Hyvää joulua – tekstillä täytetystä paperista leikkelin pienet sydämet, enkelilätkät olen joskus äidiltäni saanut. En yhtään tiedä, mistä ne ovat alkujaan.
 
 
 

Lahjoille pikaisesti säkki, tässä on yhdistetty kaksi vanhaa jouluverhoa (lapsuuden kodin peruja). Lahjojen paketointi noudatti edellisten vuosien linjaa ruskean paperin voimin. Tällä kertaa käytin leimasinta koristeluun ja kangasnauhaa.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Ihania koristeita ja paketitkin niin somat! Tykkään! :)

    VastaaPoista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).