sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Huiveja äidille


 
Jotain valmistakin esiteltäväksi, äitini huivivarasto oli aika tyhjännäköinen. Näitä väsäilin siis hänelle. Punaisessa huivissa lankana käytin Keloa, ja jonkinsortin simpukkaviritelmää virkkailin. Raidallinen huivi on jotain puuvillalankaa, vyötteettömiä lankoja kaapin perukoilta. Ihan vain kiinteitä silmukoita ja pitkät raidat (laiskan langanpäättelijän unelmia). Viimeisen huivin kohdalla harmittaa suunnattomasti ettei langasta ole mitään hajua, jotain frillatyyppistä tämä kai oli. Isot puikot ja aina oikein! Nopeasti valmista.


 
Nyt on virkatut tiskirätit jaettu sukulaisille, syöty kahta kauheammin, nautittu ihanien ihmisten seurasta ja syöty ja syöty. Ja mainitsinko jo, että tuli syötyä?

2 kommenttia:

 1. Nättejä huiveja!Punaisessa ihana kuvio.Tein myös parit huivit joulun alla,toisen neulomalla aina oikeaa ja toisen virkkaamalla.Jäi kuvaamatta joten turhia tässä retostelen.. :D
  Täälläkin on syöty.Ja syödään edelleen.Nyt lähen väliin paikkauttamaan hampaani,jotta syöminen voi jatkua nautinnollisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitähän niitä onkin paras retostella, mitä ei ole kuvaillut ;). Itselläkin on monet monituiset työt jääneet kuvaamatta, kun ovat valmistuneet viime tipassa ennen lahjaksi menoa. Toivottavasti hammas on jo kunnossa!

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).