maanantai 23. joulukuuta 2013

Klipsuista jouluviemiset

Ilman ihania, rakkaita ystäviäni näitä klipsuja ei olisi nimeksikään. Ystävät jaksoivat kerätä näitä ihan ilman, että niitä pyysin. Siksipä heille lähti jouluksi tällaisia, ja uskallan jo julkaista, kun tiedän näiden eilen menneen perille. Kukan ja lasinalusen mallit ovat Tölkkidesign - kirjasta. Lautasliinarenkaisiin virkkasin ihan kiinteillä silmukoilla rengasosan ja kiinnitin koristeen parilla pistolla kukan keskelle. Suunnitelmissa oli joskus virkata laukkukin näistä, mutta pitää taas keräillä klipsuja lisää.10 kommenttia:

 1. Siis ihan älyttömän hienoja!! Mulla on klipsuja kaapin perällä melkoinen kasa,mutten oo saanut aikaiseksi opetella niiden työstämistä.Ehkäpä joku kaunis päivä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllättävän helppoa ja nopeaa se sitten on, kun pääsee jyvälle. Minun täti on mestari näissä, mitä kaikkea lie jo tehnytkin! Tuossa Tölkkidesign - kirjassa oli kyllä hyvät ja selkeät kuvat klipsujen virkkauksesta, iso apu oppimiseen.

   Poista
 2. Kiitos Hanna! Ovat todella hienot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaatten hyvät! Kiitoksia itsellenne ihanasta kassista, kuvat on jo seinälle laitettu <3

   Poista
 3. Hienoja! Minulla on myös tuo samainen kirja, mutta ohjeet ovat vielä korkkaamatta. Klipsuja on iso kasa - kiitos aktiivisten keräilijäkavereiden - mutta suurin este tekemiselle tuntuu olevan noiden työstäminen virkkuukuntoon. Olen osan jo lajitellut ja aloitellut siistimään teräviä osia pois, mutta se tuntuu olevan niin hidasta puuhaa, että inspiraatio ehtii kadota ennen kuin saa tarpeeksi valmiita aihioita kasaan. Tässäpä siis uudelle vuodelle lupaus, että saisin klipsutyöt alkuun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niissä hetki menee, kun klipsut ovat virkattavassa kuosissaan. Mutta kivaa puuhaa sitten kun pääsee vauhtiin. Testattu nyt on ainakin on, ja sitten näkee tuleeko näitä enemmän tehtyä.

   Poista
 4. Wautsi! Tykkään noista kukkalautasliinarenkaista erityisen paljon, ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitähän voi tehdä erilaisilla napeilla ja tietenkin eri värisillä langoilla.

   Poista
 5. Aivan ihanat klipsutuotteet! Mitään tuon tyylistä en ollut aiemmin nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirjasta sai mukavasti inspiraatiota myös uudenlaisiin tuotteisiin, näissäkin tuntuu olevan vain taivas rajana. Päässä aina kuhisee, kun vaan kaiken sieltä saisi tuotteiksi asti!

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).