maanantai 16. joulukuuta 2013

Virkatut lumihiutaleet osa 2

 
 
Koska näitä lumihiutaleita on tullut virkattua, täytyyhän niitä johonkin käyttääkin. Verhoon (<-klik) meni vain 6kpl, joten jäljelle jäi n.50.
 
 
Tärkkäsin osan näistä hiutaleista (vesi-sokeritärkillä, kirjoittelen ohjetta myöhemmin) ja pujottelin ketjuiksi Tiimarista vuosia sitten ostettuihin sydänketjuihin. Virkkauksessa käytin ihan puuvillaista virkkauslankaa, muutaman hiutaleen virkkasin Kelolla (ja kaikki tietenkin puhtaan valkoisella. Kelosta virkatut näyttävät kuvassa kellertäviltä, vaikka valkoisia kyllä ovat). Näistä tuli mukavan näköiset ketjut. Ripustin näitä keittiön ja ruokailutilan suuriin ikkunoihin. Eihän näihinkään uponneet kaikki hiutaleet, joten osa 3 on ainakin vielä luvassa.
  

2 kommenttia:

  1. Ihania! Meillä on joulukuusessa virkattuja lumihiutaleita ja olen ohjeita keräillyt vähän sieltä ja täältä. Kuten oikeastikin kaikki lumihiutaleet ovat keskenään hiukan erilaisia, niin olisi hauska olla myös kuusenkoristehiutaleiden laita. Tuon kirjan ohjeillahan saa peitettyä vaikka koko kuusen hiutaleilla:) Pitääpäs hommata tuo kirjastosta lähempään tarkasteluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa ajattelin, kun aloin virkata alusta saakka, että on mukava idea saada kaikki hiutaleet erilaisina. Meillä kirjastossa oli tolkuttoman pitkä varauslista tästä kirjasta, joten päätin tilata oman. Hyvällä onnella olisin saanut kirjan pääsiäiseksi! Olisikin hauska laittaa pääsiäiskoristeiksi lumihiutaleita, ehkäpä kuitenkaan ei!

      Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).