keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Vesi - elämän perusehto
Ilman vettä en pärjäisi. Juon päivittäin sitä runsaasti, ja juomattomuuden kyllä tunnistaa olossa. Kannussa on aina vettä, siitä sitä on helppo päivän mittaan ohikulkiessaan hörpätä. Kaupunkireissulla käsilaukkuun täytyy mahtua vesipullo! 
Jottei pöytään jää mitään ikäviä renkaita, tarvitaan tietenkin lasinalusia. Ja kannulle omansa. Ohjeena 200 virkattua ruutua - kirjan Paju 189. Lasinalusissa jätin virkkaamatta tuon reunuksen. Lankana Marks & Kattensin Magnolia, 100% puuvillaa.Ja täällä ne majailevat. Trikookuteesta virkattu Asteri-kori (ohje Kauhavan kangasaitan sivuilta).

Talvi tuli meille, lunta ihan reilusti ja lisää koko ajan sataa. Lumitöihin iltapuhteina suuntaamme!

8 kommenttia:

 1. Ihania! Tuttu malli mulle tuo paju. Ja ko. kirja myös :) Tekiskin mieleni jo virkata jotain ihan muuta kuin noita mun työläitä projekteja,mutta keskenkään en viitti jättää. Senhän tietää miten siinä kävis..ja tällekkin tulevalle olis ihan tarve,jos se vain onnistuu kuin suunnittelen.
  Mutta hei kiitos kaunis tunnustuksesta!Olen oikeasti tosi otettu ja imarreltu ja mieltä lämmittää ihan suunnattomasti!Oon kuitenkin nykyisin niin huono niihin vastaamaan.Ihan nolottaa!Toivottavasti et tykkää huonoa! :)
  Paljastampas tässä sulle salaisuuden jota en oo vielä koko maailmalle huudellut;me muutetaan ens kuussa!!!Jippiaijeee!Saatiin vihdoin myytyä rivarinpätkämme ja meitä odottaa iiso omakotitalo.Joten virkkaustahtikin saattaa hieman hiljentyä.Sitäkin enemmän luvassa sisustusjuttuja :D jossain vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea oikein paljon Marika! Mielelläni seurailen myös sisustusjuttuja :). Ymmärrän oikein hyvin, enkä lainkaan pahastu ettet tunnustusta ota vastaan. Niissä on oma hommansa!
   Kesken jätetyt tahtovat yleensä jäädä niille sijoilleen. Mielenkiinnolla kylläkin odottelen, mitä sinulta on valmistumassa. Itse olen tykännyt kyllä tuosta kirjasta paljon, aika kivoja ruutuvinkkejä. Tiskirätteihin olen monia käyttänyt. Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Onpa kauniit sävyt noissa tekemissäsi lasinalusissa. Minullakin on ollut tuollaiset korit vaikka kuinka pitkään mietintälistalla (pienempiä koreja olen tehnyt aiemmin), mutta mikä siinä on, kun ei vaan saa sitä koukkua käteen tänä talvena :) Talvi tuli tännekin, lunta satoi koko päivän, mutta lumityöt jäivät meillä kyllä huomiselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Tuossa Magnoliassa on kivoja sävyjä. Tosin on aika löyhäkierteistä lankaa, joten helposti jää lankalenkkejä. Koreja olen tehnyt aika monet, kivoja viemisiä kyläillessä. Minulla tulee usein virkattua, kun istun pojan seurana hänen syödessään tai televisiota katsellessa. Lumityöt jäivät meilläkin tälle päivälle, intouduttiin pojan kanssa puuhaamaan majaa sisälle :).

   Poista
 3. Onpa kauniita alustoja. Virkkausmalli on ihana. Tuosta hommasta minäkin pitäisin ja saa aika nopeasti valmista. Ihana idea tehdä kannulle ja laseille omat alustat. Itsekin yritän huolehtia veden juonnista. Sillä on kyllä merkittävä vaikutus jaksamiseen ja koko fysiikkaan. Korimallikin on tosi kaunis! Meillekin tuli lunta yllättävän paljon, mutta onhan vielä talvi eli toisaalta ihan hyvä näin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kanneli! Virkkaaminen on koukuttavaa puuhaa, minulla on yleensä monta erilaista projektia sillä saralla menossa. Trikookudetta virkkailen pojan syödessä, kun mahtuu kudekerä viereiselle tuolille. Kevyimmät työt menevät television ääressä ja matkoilla mukana. Ja ihanaa kun saa nopeasti valmista! Tosiaan ihan mukavaa, että lunta vielä tuli. On jääneet hiihdot tältä talvelta minimiin lumen puutteen vuoksi. Poikakin harmistui, kun sai joululahjaksi uudet sukset, eikä niillä juuri ole voinut hiihdellä. Taitaa tosin nämäkin lumet nopeasti sulaa, viikonlopulle jo taas lämpimämpää säätä lupailtu.

   Poista
 4. Kaunista, kiva tähtimäinen malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jokke! Tykkään itsekin tuosta mallista paljon, peittoja en jaksa näistä paloista virkata. Vaikka kivoja saisikin.

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).