lauantai 15. maaliskuuta 2014

Paitaa ja pöksyä
Kangastuhojaiset ovat edenneet ihan ok. Tuntuu vaan ettei kaapista kankaat vähene, vaikka kuinka niitä ompelee. Mistäköhän moinen johtuu? Ei suinkaan siitä, että kirpputoreilta sattuu löytymään edullisia kankaita, joita ei voi missään nimessä jättää ostamatta? Tästä dinosauruskankaasta on jo ommeltu pipon vuori (<-klik) ja kypärämyssy (<-klik) sekä kymmenen vuotta sitten kummipojalle jotakin. Nyt kangas taitaa vedellä viimeisiään, jotain pientä ehkä vielä saa aikaiseksi. Hihojen kangas yksiväristä trikoota, tästäkin on ommeltu aiemmin pipo. Paidan resorit Eurokankaasta.Housujen sametti on kirppislöytöjä (2m pala 1 eurolla, halpaa!) ja resorit olen joskus jostain käytetystä vaatteesta purkanut. Paidan kaava oma, housujen kaava jostain Ottobrestä . Samalla kaavalla tein aiemmin vihreät samettihousut (<-linkki). Sinänsä mitään ihmeellistä ja uutta näissä vaatteissa ei ole, kotikäyttöön perusvaatetta.


Mukavaa viikonloppua kaikille! Meillä sitä vietetään ulkoilun merkeissä, loistavat säät ja auringon paistetta riittää! 

8 kommenttia:

 1. Mitenkähän mullakin tuppaa olemaan tuo sama tilanne, että vaikka kuinka ompelee niin kaappeihin ei ihan hirveästi tilaa tule kuitenkaan ;). No, paheensa kullakin eikä tämä nyt varmaan pahimmasta päästä ole :) Käytännöllinen setti pirteissä väreissä, dinot ovat aina pienten poikien mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tunne kovin montaa ompelevaa ihmistä, jolla kaapissa ei olisi yhtään ylimääräisiä kankaita. Minulle kaikki tutut ja sukulaiset tuovat kankaitaan ja vanhoja verhoja yms. Vaikka olisin ostamatta, jostain joku tuo mukanaan jonkin kankaanpätkän :). Enkä kyllä ole kieltänyt, aina niistä jotain on saanut aikaiseksi. Kiitoksia Krista!

   Poista
 2. Ihana asu ja kyllä lasten on niin mukava tuollaisissa joustavissa vaatteissa olla ja touhuta. Kyllä minunkin kaapit tahtoo pursuta kankaita. Haaveissa olisi saada lisää säilytystilaa :) Vai pitäisiköhän tehokkaammin tuhota entisiä. Hyvän löydön olet tehnyt housukankaan suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kanneli! Minä hankin työhuoneeseeni kaksi uutta kaappia viime keväänä. Nyt nekin ovat jo täynnä :). Muistan miten suurelle tähän kotiin muuttaessa säilytystilan määrä tuntui. Ihan oli tyhjiä kaappeja! Ei ole enää. Uskon tuohon Aarnilinnun näkemykseen, että kaapit synnyttävät itsestään tavaraa :D.

   Poista
  2. Blogissani on tunnustus sinulle :)

   Poista
  3. Kiitos Kanneli! Olisin tunnustuksen ehdottomasti laittanut sinulle, mutta eiköhän muitakin kotoisia blogeja löydy :).

   Poista
 3. Täällä kanssa yks, jonka kaapit tuntuvat itsestään synnyttävän lisää kankaita, kun koskaan niihin ei tule tyhjää hyllyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän täytyy olla kaiken muunkin tavaran lisääntymisen syynä. Minäkin siivoan joka vuosi kaapit ja joka kerran lähtee kierrätykseen paljon tavaraa. Enkä varmasti ole vuoden aikana niin paljoa ehtinyt tavaraa hankkimaan ;).

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).