maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ilosofiaa was here - tunnustus ja Hyvän mielen haaste
En olisi arvannutkaan, että saan näin mahtavan tunnustuksen! Kiitän ja kumarran mielettömän ihanaa Kannelia tästä tunnustuksesta! Vilkaiskaa hänenkin blogiaan (<-linkki), miten mahtavia juttuja sieltä löytyykään. Kanneli kuvaili blogiani näin kauniisti: 

Tämä blogi on aika tuore tuttavuus minulle ja tunsin heti, että siellä tulen vierailemaan erittäin mielelläni uudestaan ja uudestaan. Herttaisuus, ystävällisyys ja lämminhenkisyys tulevat blogissa vastaani samoin kuin taitavat käsityöt ja mielenkiintoiset ompeluniksit.


Ilosofiaa was here -tunnustus on peräisin  Ilosofiaa- blogista ja sen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia:

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Ilosofiaa lisää kaikki linkitetyt blogit omaan listaansa joille on oma sivu hänen omassa blogissaan.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.

Tunnustuksen tärkeimmät kriteerit olivat siis kotoisuus ja jonkin asteinen käsityöblogimaisuus. 


 Ihania blogeja on netti pullollaan. Tällä kertaa valitsemani blogit ovat:


Ihania virkkaustöitä, välillä muitakin projekteja. Mukava tunnelma ja ihana Marika saa blogin tuntumaan kuin kodilta! Vaikka Marika onkin sanonut ettei välitä tunnustuksista, niin toivottavasti otat vastaan tämän!


Eksyin tänne blogiin farkkujuttujen perässä, ja heti tuntui niin viihtyisälle. Mahtavia käsitöitä monista materiaaleista, kivoja reseptejä ja ihana kirjoitustyyli saavat palaamaan aina takaisin!


Taidokkaat kuvat ja ohjeet saivat alkujaan minut koukuttumaan tähän blogiin. Tunnelma tuntui lämpimälle, ja vilkaisen upeita käsitöitä usein! Osallistuin tässä blogissa myös Hyvän mielen haasteeseen, jonka myötä sain ihanat kestovanulaput ja pikkuhousunsuojat. 

Välitän siis nyt eteenpäin Hyvän mielen haasteen, jossa lupaan lähettää jotain itse tehtyä kolmelle ensimmäiseksi ilmoittautuvalle. Ilmaise halukkuutesi osallistua haasteeseen tämän postauksen kommentteihin ja laita sitten hyvä kiertämään. Alunperin haasteen ohjeissa oli lähettää kotitekoista viidelle, mutta stressin ehkäisemiseksi määrää on vähennetty.


Loppuun vielä ihana kakku, jonka äitini leipoi ja suloinen poikani koristeli taannoisen naisten päivän kunniaksi (sekä veljeni syntymäpäiväkakuksi).


8 kommenttia:

 1. Kiitos kun laitoit haasteen eteenpäin :) käyn kurkkaamassa sinun nimeämät blogit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mukavaa tunnustusta jakaa mielellään eteenpäin.

   Poista
 2. Wau, kiitos! Tunnustus otettu ilosofisesti vastaan ja palaan siihen pikapuoliin blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Blogisi tunnelma on vaan ihana.Taisin elämäni ensimmäisen kommentin kirjoitta sinun blogiisi :).

   Poista
 3. Tuo on kyllä niin totta, että netti on ihania blogeja pullollaan :)
  Mun isäkin on syntynyt naistenpäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen toistaan ihanampia blogeja kyllä löytyy! Kun vaan aika riittäisi kaikkia niitä ihanuuksia tutkimaan. Naistenpäivänä onkin hyvä juhlia :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ole hyvä! Minivoileipäkakut menevät heti vappuna kokeiluun sinun innoittamana.

   Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).